Finnair ja Turkish Airlines codeshare-yhteistyöhön - Istanbulista laaja kohdetarjonta maailmalle

THY_A330_300Finnair ja Turkish Airlines aloittavat lennoillaan codeshare-yhteistyön, joka tarjoaa asiakkaille lisää valinnanvaraa. Turkish Airlinesin lento Helsinki-Vantaalta Istanbuliin yhdistää matkustajat turkkilaisyhtiön reittiverkostoon, jossa on enemmän kohdetarjontaa kuin muiden yksittäisten lentoyhtiöiden verkostoissa.

Finnairin AY-lentokoodi lisätään  29.  syyskuuta alkaen Turkish Airlinesin Helsingin ja Istanbulin välisille lennoille sekä lennoille Istanbulista Ateenaan, Sofiaan, Thessalonikiin, Ammaniin, Sharm El Sheikhiin, Hurghadaan, Luxoriin, Antalyaan ja Gazipasaan.

Vastaavasti Turkish Airlinesin TK-lentokoodi lisätään Finnairin lennoille Helsingistä Kuopioon, Vaasaan, Ouluun, Rovaniemelle, Reykjavikiin, Tallinnaan, Tarttoon, Riikaan, Vilnaan, Antalyaan ja Gazipasaan.

”Olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme enemmän vaihtoehtoja nyt kun matkustus elpyy ja asiakkaamme voivat taas toteuttaa matkustushaaveitaan. Toivotamme myös Turkish Airlinesin asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan pohjoisen Euroopan kauniisiin kohteisiin, joihin Finnair Helsingin kotikentältään lentää”, sanoo Ole Orvér, Finnairin kaupallinen johtaja.

THY_boarding ”Olemme iloisia voidessamme tiivistää yhteistyötämme Finnairin kanssa. Asiakkaat saavat entistä enemmän reittivaihtoehtoja kohteisiimme Suomessa, Turkissa, Baltiassa, Islannissa, Etelä-Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä”, sanoo Ahmet Bolat, Turkish Airlinesin pääomasijoitus- ja teknologiajohtaja.

Turkish Airlines on lentänyt keväästä 2018 lähtien laajarunkokoneella Helsinki-Vantaan ja Istanbulin välillä. Talvikaudella 2019-2020 turkkilaisyhtiö lensi myös Rovaniemen ja Istanbulin välillä. Avauslento oli 5. joulukuuta 2019. Rovaniemen on määrä palata verkostoon jälleen talvikaudella 2021-2022.

Turkish Airlines lentää useampaan kohteeseen kuin mikään muu lentoyhtiö maailmassa. Tällä hetkellä Turkish Airlines operoi matkustaja- ja rahtilentoja yli 300 kohteeseen 127 maassa. 

Lue myös: