Finnairin Helsinki-Vantaan Platinum Wing -lounge avautuu 1. kesäkuuta 2022 - edelleen rajoitettu aukiolo

FI_Lounge_PL_1Finnairin kaikki kolme Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitsevaa Finnair Loungea ovat jälleen auki 1  kesäkuuta 2022 alkaen, kun myös non-schengen-alueen Finnair Platinum Wing avautuu. Platina-asiakkaiden lounge-tila on ollut suljettuna koronaviruspandemian seurauksena maaliskuusta 2020 lähtien.

Finnair palauttaa palvelujaan kohti normaaliaikoja, kun yhtiön kaikki kolme Helsinki-Vantaan lentoaseman loungea on jälleen avoinna 1. kesäkuuta 2022 alkaen. Kanta-asiakasohjelmaan kuuluville asiakkaille suunnatuista lounge-tiloista Finnair Lounge sijaitsee lentoaseman Schengen-puolella ja Finnair Business Lounge sekä Finnair Platinum Wing non-Schengen-puolella.

FI_Lounge_PL_2Finnair Platinum Wing avautuu rajoitetuilla aukioloajoilla ja on avoinna päivittäin kello 11.30-18.00.  Lounge on suunnattu Finnairin Platinum Lumo- ja Platinum-jäsenille sekä oneworld-allianssin Emerald-jäsenille.

Finnair Platinum Wing Lounge ja Business Lounge avattiin uudistetuissa tiloissa vuoden 2019 aikana. Kaikkiaan näissä non-Schengen-alueen lounge-tiloissa on yhteensä 600 asiakaspaikkaa

Muut Finnair-lounget palvelevat asiakkaita jo normaalein aukioloajoin. Finnair Lounge on avoinna kello 05.30-23.30 ja Finnair Business Lounge kello 06.00-00.00.

Finnairin lisäksi Helsinki-Vantaalla tarjoaa lounge-palveluita myös Schengen-alueella Swissportin Aspire -lounge ja SAS lounge, joka on kuitenkin edelleen suljettuna. Non-Shengen-alueella sijaitsee myös Plaza Premium Lounge.

Helsinki-Vantaan uusin lounge on tuloaulassa sijaitseva Plaza Premium Lounge, joka mahdollistaa laajat palvelut kaikille asiakkaille kanta-asiakasohjelmista riippumatta.