Norwegian avasi maailman pisimmän halpalentoreitin Lontoosta Singaporeen - Toinen reittiavaus Aasiaan

Norwegian-Singapore-launch-2Norwegian avasi kaukoreitin Lontoon Gatwickistä Singaporeen. Kyseessä on yhtiön ensimmäinen kaukoreitti Englannista Aasian ja samalla maailman pisin halpalentoyhtiön operoima suora reitti.

Norwegian avasi reitin Gatwickistä Singaporeen torstaina 28. syyskuuta. Maailman pisin halpalentoyhtiön reittilento on pituudeltaan 10 885 kilometriä ja lentoaika on 12 tuntia 45 minuuttia. Norwegian lentää reittiä Boeing 787-9 Dreamlinerilla.

Reittiä lennetään neljästi viikossa kahdella eri aikataululla. Lennot Gatwickistä lähtevät aamulla maanantaisin ja torstaisin sekä iltaisin tiistaina ja sunnuntaina. Norwegian on Gatwickin kolmanneksi suurin operaattori 4,6 miljoonalla vuosittaisella matkustajalla mitattuna.

Norwegianin Singaporen reittiä operoi Englannin tytäryhtiö Norwegian UK (NUK). Seuraava avattava kohde on Buenos Aires helmikuussa 2018. Lennoilla käytetään Iso-Britanniaan rekisteröityjä Dreamliner-koneita ja miehistöjä Gatwickin tukikohdasta.

Kyseessä on Norwegianin toinen kaukoreitti Aasiaan. Ensimmäinen reittikohde oli Bangkok, johon on tarjolla lentoja Tukholmasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta.

Lue myös: