Norwegian ja OK-Matkat solmivat mittavan sopimuksen

Norwegian_cabinNorwegian Air Shuttle ja OK-Matkat ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Sen mukaan Norwegian lennättää kesäsesongin 2013 aikana OK-Matkojen pohjoismaisia asiakkaita Välimeren kohteisiin sekä mielenkiintoisiin Euroopan kaupunkeihin. Sopimuksen arvo on lähes 1,5 miljoona euroa.

"Haluamme edelleen vahvistaa ja monipuolistaa palveluitamme Suomessa. OK-Matkat on meille mieluisa uusi tuttavuus, ja sillä on alalla hyvä maine ja vahva asiakaskanta. Uskomme, että sekä Norwegianin että OK-Matkojen asiakkaat pystyvät nyt valitsemaan entistä joustavammin lomamatkansa ajankohdan ja viettopaikan", sanoo Norwegianin myyntijohtaja Petteri Olsén.

Kesäliikenteen sopimus kattaa yli 800 lentoa Suomesta useisiin Euroopan suurkaupunkeihin ja lomakeskuksiin. Ne sijaitsevat Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Englannissa, Tsekissä, Unkarissa ja Kroatiassa. Lentoja on tarjolla Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

"Meillä on isot odotukset kesäkaudelle ja luotamme siihen, että Norwegian on juuri oikea kumppani. Asiakkaamme arvostavat edullisia hintoja, lentomukavuutta ja myös hieman erikoisempia matkakohteita", kertoo OK-Matkojen kaupallinen johtaja Peter Forsström.

OK-Matkat on vuonna 1982 perustettu suomalainen matkanjärjestäjä. OK-Matkojen päätuotteita ovat opastetut kaupunkilomat sekä kiertomatkat Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan.

Yritys on osa kotimaista matkatoimisto Nordic Ferry Center Oy:tä, joka on perheyritys jo kolmannessa polvessa. Sillä on matkatoimistoalan kokemusta yli 50 vuoden ajalta.

Kesäkausi alkaa huhtikuussa ja kestää lokakuun loppuun asti. Norwegianilla on Suomessa sopimus myös Finnmatkojen, Palmu Matkatoimiston, Ikaalisten Matkatoimiston ja Kristina Cruisesin kanssa.