Verkkomatkatoimisto Expedia Suomeen

rannalleMaailman johtaviin verkkomatkayhtiöihin kuuluva Expedia, Inc. lanseerasi suomenkielisen sivuston. Expedia.fi on täyden palvelun matkavaraussivusto, joka on suunniteltu vastaamaan suomalaisten asiakkaiden tarpeisiin.

”Autamme suomalaisia suunnittelemaan ja varaamaan unohtumattomia lomamatkoja Expedian maailmanlaajuisen tuotevalikoiman, kilpailukykyisten hintojen ja matkailualan asiantuntijuuden avulla”, kertoo Susanne Svensson, Expedia-brändin Pohjoismaiden markkinointijohtaja.

Expedia.fi-sivustolla suomalaiset voivat hakea matkoilleen majoitusta sadoista tuhansista eri vaihtoehdoista, lentoja yli 400 lentoyhtiöltä ja vuokra-autoja lukuisilta eri vuokraamoilta. Lisäksi varattavissa on yli kolme tuhatta erilaista aktiviteettia ympäri maailman. Matkakuluissa voi säästää merkittävästi varaamalla sekä lennot että majoituksen Expedialta.

Maailman johtaviin verkkomatkatoimistoihin kuuluva Expedia toimii 31 maassa ympäri maailman. Yhtiöllä on 19 vuoden kokemus matkailualalta.

Expedian kautta on tarjolla yli 510 000 majoitusvaihtoehtoja ja lentoja yli 400 eri lentoyhtiöltä. Yhtiön verkkosivulle kertyy yli 40 miljoonaa yksittäistä käyttäjää joka kuukausi. Kaikkiaan matkansa on varannut ja toteuttanut palvelun kautta jo yli 15 miljoonaa asiakasta.


Teknologia valjastettu matkailijoiden hyödyksi


Expedia haluaa tarjota matkailijoille tietoa ja työkaluja, joita tarvitaan fiksujen päätösten tekemiseen. Halvin välilaskullinen lentoyhteys ei aina ole mukavin vaihtoehto; siihen voi kuulua tuntikausien vaihtoaika hiljaisella lentokentällä. Edullinen hotelli taas saattaa sijaita kaukana kohteen nähtävyyksistä, jolloin jokaisesta lomapäivästä menee tunteja hukkaan junassa istuen.

”Teknologisen osaamisemme avulla autamme matkailijoita löytämään omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan matkan ja säästämään samalla rahaa. Yhdistämällä toimivan teknologian ja matkailualan asiantuntemuksemme pystymme tarjoamaan työkaluja, jotka auttavat matkailijoita ympäri maailman. Julkaisemme päätöksenteon tueksi myös vinkkejä ja arvosteluita muilta matkailijoilta”, Svensson sanoo.

Vuonna 1996 Yhdysvalloissa perustettu Expedia on alan tekninen uranuurtaja ja edelläkävijä, joka investoi jatkuvasti teknologiseen kehitykseen. Expedian kaikki sivustot on suunniteltu vastaamaan mobiilikäyttäjien tarpeisiin. Responsiiviset sivustot mukautuvat käytettävän päätelaitteen mukaan, ja yksinkertainen design tekee sivuista helppokäyttöiset ja nopeasti latautuvat.

Moni haluaa tutkia ja vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti. Expedia.fi-sivustoon kuuluva Scratchpad-apuri tallentaakin käyttäjän haut ja päivittää hintamuutokset automaattisesti, jolloin tuloksiin voi palata eri laitteilla koska tahansa, eikä hakua tarvitse aina aloittaa alusta, vaikka hinnat olisivat muuttuneet.

Verkkomatkatoimisto Expedia