airBaltic mukaan KLM:n kanta-asiakasohjelmaan - päivittäiset lennot Tampereelta Amsterdamiin alkoivat

AB_A220_apron_3airBaltic on nykyisin mukana KLM:m Flying Blue kanta-asiakasohjelmassa ja airBaltic Clubin jäsenet ansaitsevat codeshare-lennoilta Air Francen ja KLM maileja sekä tasopisteitä. airBaltic kasvatti lentojensä määrää Tampere-Pirkkalasta Amsterdamiin päivittäiseksi 31. lokakuuta alkaen.

airBalticin aiemmin julkistamat päivittäiset lennot Tampere-Pirkkalasta ovat käynnistyneet. Kesäkuussa 2022 avattua airBalticin reittiä Pirkkalan ja Amsterdamin välillä on alusta lähtien lennetty codeshare-yhteistyössä KLM:n kanssa. Nyt päivittäin operoitavat lennot mahdollistavat matkustamisen entistä laajemmin.

klmaAmsterdamista on tarjolla laajasti jatkolentoja KLM:n verkostossa. Ne mahdollistavat asiakkaille pääsyn mm. suosittuihin liike- ja vapaa-ajankohteisiin Ateenaan, Barcelonaan, Lontooseen, Nizzaan ja Pariisiin. airBalticin operoimat lennot lähtevät Tampereelta kello 17.00 ja saapuvat Amsterdamiin kello 18.30.

“Päivittäisten Amsterdamin lentojen lisäksi airBaltic on nyt myös mukana Flying Blue kanta-asiakasohjelmassamme. Tämä on hyvä uutinen sekä Flying Bluen että airBaltic Clubin jäsenille. Flying Blue -jäsenet ansaitsevat jatkossa Air Francen ja KLM:n maileja ja XP -tasopisteitä airBalticin operoimilla lennoilla ja heidän on myös mahdollista lunastaa palkintoja koko airBalticin lentoverkostossa”, sanoi Air France:n ja KLM:n Suomen myyntijohtaja Soili Varpula.

Suosittujen Helsingistä Amsterdamiin ja Pariisiin suuntautuvien lentojen lisäksi Air France ja KLM jatkavat laajentumistaan Suomessa useilla kausireiteillä. Tänä talvena sekä Air France että KLM lentävät Rovaniemeltä. Air France tarjoaa lisäksi lentoja myös Kittilästä Pariisiin.

Lue myös: