airBaltic siirtää talvikaudelle kaksi konetta Gran Canarialle - tarjolla suoria lentoja Tampere-Pirkkalasta

AB_A220_nose_1airBaltic avaa  sijoittaa talvikaudella kaksi Airbus A220-300 -matkustajakonettaan Las Palmasiin Gran Canarialle. Niiden myötä tarjolle tulee jo 10 kausireittiä Euroopasta Gran Canarialle ja yksi näistä kausireiteistä on Las Palmas - Tampere-Pirkkala.

Sijoittamalla kaksi lentokonetta Las Palmasiin airBaltic pyrkii optimoidaan miehistön tehokkaan käytön sekä maksimoida lentokoneiden käyttöasteen. Las Palmasista lennettävät kohteet on valittu siten, että lentokoneita ja miehistöjä voidaan vaihdella sujuvasti olemassa olevassa verkostossa.

Koneiden sijoittaminen Gran Canarialle ei vaikuta airBalticin talviaikatauluun, suunnitelmiin tai kokonaisliikenteeseen Riikasta, Tallinnasta, Vilnasta ja Tampereelta. Kausiyhteys täydentää myös airBalticin nykyisiä lentoja Kanariansaarille, sillä lentoyhtiö jatkaa suoria lentoja Teneriffalle neljästä kohteesta Tampere-Pirkkala mukaanlukien.

Vuonna 2022 aloitettujen Riian ja Las Palmasin välisten suorien lentojen lisäksi air Baltic yhdistää talvikaudella Gran Canarian  yhdeksään uuteen kohteeseen Pohjois-Euroopassa. Niitä ovat Tampere-Pirkkalan lisäksi Bergen, Billund, Kööpenhamina, Vilna, Oslo (Sandefjord Torp), Aalborg, Oslo (Gardemoen) ja Tallinna.

Lennot Tampere-Pirkkalan ja Las Palmasin välillä alkavat 5. joulukuuta 2023 ja lentoja on tarjolla yksi viikkovuoro.

"Kun valmistaudumme tulevaan kauteen, analysoimme aina huolellisesti markkinoiden dynamiikkaa. Talvikuukausina, jolloin matkustajien kokonaiskysyntä maailmanlaajuisesti on perinteisesti alhaisempi, olemme havainneet mahdollisuuden optimoida kapasiteettimme mahdollisimman tehokkaaksi perustamalla kausikotikentän ja liikennöimällä kahdella lentokoneella Las Palmasista palvelemaan aurinko- ja vapaa-ajan kohteiden kysyntää. Tällainen laajennettu läsnäolo Gran Canarialla ei ainoastaan paranna yhteyksiä, vaan tarjoaa matkustajille myös laajan valikoiman käteviä matkustusvaihtoehtoja", sanoi airBalticin toimitusjohtaja Martin Gauss.

Gran Canaria – Riika (Latvia)

3 lentoa viikossa

23. lokakuuta 2023

Gran Canaria – Bergen (Norja)

2 lentoa viikossa

1. joulukuuta 2023

Gran Canaria – Billund (Tanska)

2 lentoa viikossa

1. joulukuuta 2023

Gran Canaria – Kööpenhamina (Tanska)

1 lento viikossa

2. joulukuuta 2023

Gran Canaria – Vilna (Liettua)

1 lento viikossa

2. joulukuuta 2023

Gran Canaria – Oslo Sandefjord Torp (Norja)

2 lentoa viikossa

2. joulukuuta 2023

Gran Canaria – Aalborg (Tanska)

2 lentoa viikossa

3. joulukuuta 2023

Gran Canaria – Oslo Gardermoen (Norja)

2 lentoa viikossa

3. joulukuuta 2023

Gran Canaria – Tampere (Suomi)

1 lento viikossa

5. joulukuuta 2023

Gran Canaria – Tallinna (Viro)

1 lento viikossa

7. joulukuuta 2023

Lue myös: