Airbus avaa koulutuskeskuksen Latinalaiseen Amerikkaan

A320_sharklet_1Airbus ja halpalentoyhtiö Volaris ovat solmineet sopimuksen koulutusyhteistyöstä, joka kattaa yli 25 000 tuntia lentokoulutusta 500 lentäjälle. Lentokoulutus on aloitettu Airbusin koulutuskeskuksessa Miamissa ja vuonna 2015 toimintaa laajennetaan Meksiko Cityyn. <--break- />

 Halpalentoyhtiö Volaris, joka on täysin Airbus-operaattori on tilannut Airbusilta 74 konetta ja operoi nykyisin 47 Airbus A320 -perheen koneella. Yhtiö operoi lentoja Meksikossa ja Yhdysvalloissa.

Airbusin tarjoama ”Training by Airbus” -konsepti takaa sujuvan koneiden käyttöönoton ja tarjoaa asiakkaille tukea ja palveluita koko laivaston käytön ajan. Koulutuspaketteja tarjotaan paikallisesti mobiili- ja e-learning-ratkaisuiden avulla.

Airbusilla on koulutuskeskukset Toulousen lisäksi Miamissa, Pekingissä ja Bangaloressa, joissa se tarjoaa koulutusta ohjaajille, matkustamohenkilökunnalle ja mekaanikoille. Vuosittain jopa 2000 koulutettavaa Yhdysvalloista, Kanadasta ja Latinalaisesta Amerikasta käy läpi Airbusin kursseja Miamissa.