Airpro kehittää asiakaspalveluosaamista liikentoiminnoissaan

Airpro_Hattula_kalusto

Maa- ja matkustajapalveluita 16 lentoasemalla Suomessa tarjoava Airpro uudistaa asiakaspalvelukonseptiaan ja palvelukoulutusta. Uudella asiakaspalvelukonseptilla yhtenäistetään ja kehitetään edelleen asiakaspalveluosaamista Airpron liiketoiminnossa, joita ovat Airport Services, Ground Handling, Airport Logistics sekä Cabin Crew. 

 "Tarjoamme palveluita lentomatkustukseen ja meillä Airprolaisilla on tuhansia asiakaskohtaamisia joka päivä. Airpron menestys palveluyrityksenä perustuu palveluun, jonka henkilöstömme tuntee omakseen", toteaa Airpron toimitusjohtaja Janne Hattula.

"Olemme lähteneet panostamaan matkustajakokemukseen uudella tavalla. Henkilöstömme on ollut vahvasti mukana suunnittelemassa uutta asiakaspalvelukoulutustamme. Myös palvelun kehittämisen kohteet ja toimenpiteet ovat lähtöisin henkilöstöltä. Perinteisenä luokkakoulutuksena toteutettavaa koulutusta antaa oma henkilökuntamme eli työtä tekevät antavat oppia muille" kertoo Hattula.

Koulutuksessa kiinnitetään huomiota sujuvaan, yksilöllisempään asiakaskokemukseen, ja opitaan tunnistamaan parantamisen paikkoja omassa työtehtävässä.

Jatkossa koko Airpron 1400 palveluosaajan henkilöstö kohtaa matkustajat lentoliikenteen parissa. Uusi asiakaspalvelukonsepti lanseerataan koko Airpron laajuudessa ensi vuoden aikana.

Airpron strategiana ja tavoitetteena on aiempaa tyytyväisempi asiakaskutan. Kaikkiaan uuden palvelukonseptin koulutustilaisuuksia henkilöstölle on kautta maan yli 80.

Lue myös: