Finnair avaa uusia reittejä ja lisää vuoroja

Finnair_A319_pushFinnair avaa uudet kausireitit kesäkauden 2014 alusta Pisaan, Biarritziin ja Alanyaan. Lisäksi Finnair lisää vuoroja Düsseldorfiin, Zürichiin, Antalyaan ja Vaasaan. Lennot Kiinan Xi´aniin jatkuvat 30. maaliskuuta ja Vietnamin Hanoihin 2. kesäkuuta.

Finnair lentää juhannuksesta lähtien kaksi viikoittaista vuoroa Pisaan Italiassa ja Biarritziin Ranskassa. Päivittäiset lennot Düsseldorfiin ja Zürichiin tuplaantuvat kahdesta neljään.

Lisäksi Finnair operoi huhti-elokuussa kolme viikoittaista lentoa uutuuskohteeseen Alanyaan sekä lisää lentoja Antalyaan. Näin ollen suoria reittilentoja Turkkiin on kesäliikennekaudella yhteensä kahdeksan viikossa, ja lennoista suurin osa lennetään päiväsaikaan. Finnair on ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria reittilentoja Suomesta Alanyaan ja Antalyaan.

Myös Vaasaan lisätään yksi Helsingistä kello 18.10 lähtevä iltavuoro, joka palvelee erityisesti paikallisten yritysten yhteyksiä pääkaupunkiseudulle. Uusi lentovuoro lisää Finnairin päivittäisten Vaasan-lentojen määrään kuuteen.

Kesäkuusta elokuuhun lisätään lentoja myös Dubrovnikiin, Kööpenhaminaan, Malagaan, Pariisiin, Roomaan ja Tel Aviviin vastaamaan suurempaa kysyntää lomakauden ajaksi.

Muita tuttuja kesäkauden ohjelmassa olevia kohteista ovat Toronto, jonne operoidaan Airbus 330 -koneella tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin 1.6.−21.9. välisenä aikana, sekä Chicago, jonne lennetään codeshare-lentona yhdessä oneworld-allianssikumppani American Airlinesin kanssa.

Tammikuussa Finnair avaa uuden kausireitin Tromssaan. Pohjois-Norjan Tromssaan Finnair lentää maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin 1.1.−28.3.2014 välisenä aikana.