Finnair lisää lentoja Lissaboniin ja Alanyaan - laajarunkokone Brysselin reitille

A321ER_10Finnair lisää lentoja talvikaudelle 2018-2019 Turkin Alanyaan. Toinen merkittävä lisäys on Portugalin Lissabonin lennon muutos talvikaudella päivittäiseksi. Lisäksi Brysselin reitille Finnair tuo laajarunkokoneen kahdelle viikkovuorolle.

Lissabonin reitti avattiin kesällä 2018, reitti on ollut niin suomalaisten kuin Finnairin aasialaistenkin asiakkaiden suosiossa. Siksi Finnair lisää talvikaudelle lentoja Lissaboniin, ja lentää Portugalin pääkaupunkiin päivittäin vuoden ympäri.  

Finnair lisää myös lentoja suomalaisten suosittuun lomakohteeseen Turkin Alanyaan (Gazipasan kenttä), ja lentää 28.10.2018 – 30.3.2019 Alanyaan kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin, aiemman yhden viikkovuoron sijaan. Turkin etelärannikko on nyt ensimmäistä kertaa Finnairin reittilentojen valikoimassa ympäri vuoden. 

”Haluamme tarjota suomalaisille asiakkaillemme parhaat yhteydet maailmalle, ja nämä lisäykset ovat suora vastaus asiakkaiden toiveisiin”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.  

Myös Brysselin reitti saa lisää kapasiteettia, kun Finnair lentää 31. lokakuuta lähtien keskiviikkoisin ja lauantaisin yhden Brysselin vuoroistaan Airbus A330-300 -koneella.  

Finnair on aiemminkin lentänyt Airbus A340-300-koneilla Brysseliin. Pääsyy oli tuolloin lentorahdin kuljetus yhdellä viikkovuorolla.