Finnair lisää talvikaudelle reittilentoja Thaimaahan - luvassa lisävuoroja Nagoyaan ja jatkoa Tromssalle

Finnair_A340_OHLQCTulevalla talvikaudella 2014–2015 Finnair aloittaa reittilennot Thaimaan Krabiin ja Phuketiin, joihin on aiemmin lennetty vain tilauslentoja. Finnair lentää Phuketiin (HKT) kolmesti viikossa alkaen 14. marraskuuta 2014 ja Krabiin (KBV) kahdesti viikossa alkaen 10. joulukuuta 2014. Molempia reittejä lennetään Airbus A340 -koneilla.

Tulevana talvena Finnair aikoo myös lisätä Japanin Nagoyaan (NGO) suuntautuvien viikoittaisten lentojen määrää neljästä viiteen. Lisävuoro lennetään tiistaisin marras-joulukuussa ja keskiviikkoisin tammi–maaliskuussa. Kuten kaikilla Japanin reiteillä, lisävuoron aikataulu on suunniteltu niin, että jatkoyhteydet kymmeniin Euroopan kohteisiin ovat mahdollisimman hyvät. Kaikki Finnairin Nagoyan-lennot lennetään Airbus A330 -koneilla, joiden business-luokan istuimet voidaan kääntää täysin makuuasentoon.

Ensi talvena Finnair avaa uudelleen kausireitin Tromssaan (TOS). Liikennöinti reitillä alkoi tammikuussa 2014, ja Tromssa osoittautui suosituksi talvilomakohteeksi. Pohjois-Norjassa sijaitsevaan arktiseen kaupunkiin lennetään Helsingistä kolmesti viikossa 1.1.–28.3.2015. Flybe Finland liikennöi reitillä Finnairin puolesta Embraer E90 -koneilla.

”Finnair on toiminut Thaimaan ja Japanin markkinoilla jo pitkään ja pystyy hyvin vastaamaan kasvavaan kysyntään niin vapaa-ajan matkustuksessa kuin liikematkustuksessakin”, sanoo Finnairin resurssienhallinnasta vastaava johtaja Gregory Kaldahl.

”Olemme iloisia myös siitä, että voimme ensi vuonna tarjota jatkoa Tromssan kausireitille, joka avattiin tänä talvena onnistuneesti. Kätevät reittilennot Tromssaan vahvistavat reittiverkostoamme ja edistävät Finnairin nousua Pohjoismaiden johtavaksi lentoyhtiöksi.”