Finnair yhteistyöhön Taitoluistelun MM2017 -kilpailun kanssa

A330_tail_closeSuomen Taitoluisteluliitto ja Finnair ovat solmineet Taitoluistelun MM2017 -kilpailuja koskevan yhteistyösopimuksen. Maalis-huhtikuun vaihteessa 2017 käytäviin kilpailuihin Helsinkiin odotetaan noin 65 000 katsojaa. Suomalaisten lisäksi yleisöä saapuu etenkin Pohjois-Amerikasta ja Aasiasta.

"Taitoluistelun MM-kilpailu kerää yhteen taitoluistelufanit ympäri maailmaa. Olemme iloisia voidessamme tukea tätä upeaa tapahtumaa ja hienoa lajia, sanoo Finnairin markkinoinnista", kertoo brändistä ja kanta-asiakasohjelmasta vastaava johtaja Johanna Jäkälä.

"Taitoluistelu on suosittu laji esimerkiksi Japanissa ja Kiinassa, jotka ovat meille tärkeitä markkinoita. Suomalainen talviurheilutarjonta ja tämä kisa ovat myös omiaan houkuttelemaan matkailijoita Suomeen Suomen 100-vuotisjuhlavuonna", jatkaa Jäkälä.

 "On hienoa, että Finnair lennättää kisaturisteja Helsingin MM-kisoihin ympäri maailmaa. MM-kilpailut ovat Suomen 100-vuotisjuhlavuoden suurin urheilutapahtuma pääkaupunkiseudulla, ja haluamme tehdä tästä tapahtumasta upean sinivalkoisen kokonaisuuden", kertoo MM-kilpailun pääsihteeri Henri Nordenswan.   

Taitoluistelun MM2017 -kilpailut luistellaan 29.3.−2.4.2017. Viisipäiväisellä tapahtumalla on huima medianäkyvyys: kilpailuihin saapuu arviolta 400 lehdistön edustajaa ja televisioiden äärellä jännittää yhteensä noin 300 miljoonaa katsojaa 25 maasta. Kilpailuun osallistuu lähes 200 urheilijaa 40 maasta.