Finnairin Quality Hunters sekä Angry Birds palkittiin EEA-viestintäpalkintogaalassa

AB_AY81_7Finnair on voittanut kaksi European Excellence Awards -palkintoa Rethink Quality ja Angry Birds -projekteillaan. Viidennen Amsterdamissa järjestetyn EEA-gaala palkitsee eurooppalaisten viestintäammattilaisten parhaimpia saavutuksia.

Finnairin Rethink Quality -projekti vuodelta 2010 voitti palkinnon Matkailu ja turismi -kategoriassa. Projektissa neljä Quality Hunteria lähetettiin ympäri maailmaa etsimään uusia ideoita lentomatkailun parantamiseksi.

Finnairin Angry Birds Asian Challenge -mobiilipeliturnaus Helsinki–Singapore-lennolla viime syyskuussa voitti Tapahtuma-kategoriassa. Finnairin yhteistyökumppanina toimi molemmissa projekteissa helsinkiläinen Miltton.

− Tämä on meille hyvin miellyttävä saavutus. Kilpailu oli hyvin kovaa molemmissa kategorioissa, mutta jatkuva tarinan kertominen Finnairin laadusta, luovuudesta ja raikkaudesta lentomatkailussa on ainutlaatuinen etuoikeutemme, Finnairin viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja Arja Suominen sanoo.

European Excellence Awardsia isännöi viestintäalan Communication Director -lehti. Communication Director on myös mukana järjestämässä European Communication Summit -tapahtumaa, joka on Euroopan suurin viestinnän ammattilaisten tilaisuus.

EEA-palkintoehdokkaat 2011