Helsinki-Vantaan Heineken Bar ja Heureka shop tarjoavat vaihtelua matkustajille

HeinekenBar_1Finavian pop up-liiketilojen uudet toimijat Heineken Bar ja Heureka shop ovat palvelleet matkustajia helmikuun alusta lähtien. Pop up -liiketilat tarjoavat erilaisille yrityksille mahdollisuuden kokeilla siipiään kansaivälisessä ympäristössä. Yritykset tarjoavat matkustajille myös tuoreita ja jatkuvasti erilaisia vaihtoehtoja.

HeinekenBar_2Heineken Barin henkilökunta ottaa matkustajan vastaan iloisesti hymyillen. Tarjolla on Heineken oluen lisäksi alkoholittomia virvokkeita, kuohuviiniä, siideriä, lonkeroa sekä väkeviä kuten minttuviinaa. Lisäksi tarjolla on pientä purtavaa pretseleistä täytettyihin sämpylöihin.

Kauppakäytävällä sijaisevan tuoreen olut ravintolan ystävällinen ilmapiiri suorastaan pakottaa uudelle visiitille heti seuraavalla matkalla. Heineken Bar tarjoaa hyvän vaihtoehdon perinteiselle ja suositulle The Oak Barrel pubille.

Heureka_shop_1Heureka shop puolestaan tuo suomalaisille tutun tiedekeskuksen lentokenttäympäristöön. Liikkeessä on tarjolla erinomaista ajanvietettä lennolle. Laaja tuotevalikoima pitää sisällään pulmapelejä, kannettavia mikroskooppeja sekä taikalunta ja astronautin jäätelöä.

 

Suuri osa tuotteiHeureka_shop_2sta on keveitä ja pieneen tilaan mahtuvia eli erinomaisesti lentomatkustajan tarpeisiin sopivaa ajanvietettä. Tuotteet tarjoavat matkaajille oppimista ja oivallusta monin eri tavoin. Osaava henkilökunta opastaa tuotteiden saloihin ystävällisen nopeasti.

 

Heureka_shop_3Suosikkituotteeksi on noussut yksinpelattava Tantrix-pulmapeli. Tarjolla on vaihtoehtoisia ja eritasoisia tehväviä kuvioiden ratkomiseksi. Aikaa eri tasoilla menee oletusarvojen mukaan paristakymmenestä sekunnista pariinkymmeneen minuuttiin.


Heineken Bar ja Heureka shop ilahduttavat Helsinki-Vantaan matkustajia palveluillaan aina huhtikuun loppuun saakka. Aamukuudesta iltakahdeksaan avoinna oleva Heineken Bar sijaitsee portilla 27. Heureka shop sijaitsee portilla 20 ja on auki maanantaista torstaihin ja lauantaisin 06.00-20.30. Perjantaisin ja sunnuntaisin aukioloa on jatkettu 21.00 saakka.