Kansain lentokenttä edelleen suljettu Finnair lentää lennot Osakan sijaan Nagoyaan

Finnair_A330_NagoyaTaifuuni Jebin vaurioittama Osakan Kansain lentokenttä on edelleen suljettu. Liikenneyhteydet tekosaarelle rakennetulle lentoasemalle ovat edelleen osin poikki. Finnair pidentää lentotaukoaan Osakaan mutta lisää toisen päivittäisen lennon Nagoyaan 10. syyskuuta alkaen.

Osakan lentoasema on suljettu taifuuni Jebin aiheuttamien vahinkojen sekä maapalvelujen, kuten lentokenttäkuljetusten, häiriöiden takia. Kainsain lentokenttä tiedotti 6. syyskuuta, että se on kuljettanut kaikki halukkaat matkustajat pois lentokenttäsaarelta. Finnair ilmoitti 5. syyskuuta peruvansa lentonsa Osakaan 10. syyskuuta saakka. Lentojen keskeytystä Osakaan on jatkettu nyt 16. syyskuuta saakka.

Nagoya_Chubu_CentrairPalvellakseen matkustajiaan Finnair lentää kuitenkin Osakan lentonsa AY77 ja AY78 Kansain sijaan Nagoyan Chubu Centrairin lentokentälle 10.-16. syyskuuta välisenä aikana. Näin Nagoyaan lennetään kaksi päivittäistä yhteyttä Helsinki-Vantaalta. Viimeinen Nagoyasta lähtevä paluulento AY78 nousee ilmaan 17. syyskuuta.

Finnair mahdollistaa matkustajilleen lennon siirron 30. syyskuuta saakka ja mahdollisuuden lentään Osakan sijaan Tokioon, Nagoyaan tai Fukuokaan. Myös uudelleen reititys oneworld-yhtiölle on mahdollista. Myös matkan peruminen on mahdollista.

Miköli matkustaja on uudelleenreititetty korvaa Finnair kohtuulliset kustannukset, kuten junamatkan toiseen kaupunkiin (Nagoyasta Osakaan / Osakasta Nagoyaan) tai hotellimajoituksen, jos se uuden reitityksen vuoksi on välttämätön.

Lue myös: