Norwegianilla jo viisi miljoonaa matkustajaa Suomessa - lentoja 37 kohteeseen

Norwegian_planesNorwegian juhli tänään 17. kesäkuuta Helsinki-Vantaan lentoasemalla viiden miljoonan matkustajan merkkipaalun ylittymistä Suomessa. Yhtiö aloitti lennot Helsingistä vuonna 2010 ja on sen jälkeen avannut säännöllisesti uusia reittejä. Tällä hetkellä Norwegian operoi 37 reittiä Suomesta.

Norwegianin tukikohta Helsingissä avattiin vuonna 2011 ja tällä hetkellä yhtiö operoi Suomesta kaikkiaan 37 kohteeseen. Helsingistä Norwegian operoi 28 ulkomaan kohteeseen ja neljään kotimaan kohteeseen. Suomesta lähtevien suorien lentojen lisäksi vapaa-ajan ja liikematkustajien on mahdollista hyödyntää Norwegianin kaukolentoja Yhdysvaltoihin ja Thaimaahan Tukholman, Oslon ja Kööpenhaminan kautta.

"Norwegian on otettu hyvin vastaan Suomessa ja meillä on nyt vakiintunut asema Suomen markkinoilla. Olen kiitollinen kaikille suomalaisille asiakkaille, jotka lentävät Norwegianilla ja arvostavat reittiverkostoamme, edullisia lentohintojamme sekä lentolaivastoamme, joka on yksi Euroopan nykyaikaisimmista ja ympäristöystävällisimmistä", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

"Olemme erittäin iloisia Norwegianin läsnäolosta Suomessa sekä yhtiön tarjoamasta reittiverkostosta. Norwegianin suorat lennot suosittuihin kohteisiin ja edulliset hinnat saavat tunnustusta suomalaisilta asiakkailta", sanoo johtaja Joni Sundelin Finaviasta.