Rovion uusi Angry Birds Space julkistettiin avaruusasemalla yhdessä NASA:n kanssa (video)


Angry_Birds_Space_RovioSuomalaisen Rovio-yhtiön Angry Birds -peli on ollut maailmanlaajuinen menestys. Nyt sen uusin versio on lanseerattu maapallon ulkopuolella kansainvälisellä ISS-avaruusasemalla yhteistyössä NASA:n kanssa. Peli toimii samalla myös opetusvälinenä kertoen mm. painovoimakenttien vaikutuksista.

Angry Birds Space on saatavilla 22. maaliskuuta alkaen useimmilla alustoilla (iOS, Android, PC ja Mac). Uudessa versiossa haasteita lintujen lentoradoille tuovat mm. painovoiman vaihtelut planeettojen ja muiden avaruuden kohteiden vaikutuksesta.

Luvassa on 60 uutta pelattavaa tasoa ja kuusi uutta hahmoa. Peli esitellään julkisesti ensimmäisen kerran 9. maaliskuuta SXSWi-konferenssissä Austinissa Teksasissa.

Angry-Birds-SPACE-Cover-RGB-600x600Maineikas National Geographic -lehti julkaisi peliä täydentämään sen teemoista kertovan kirjan Angry Birds Space - A Furious Flight in to the Final Frontier.

Angry Birds Spacen kehitystyö käynnistyi NASA:n ja Rovion välisestä Twitter-viestinnästä. Kyseessä on ensimmäinen kiertoradalta tehty pelin julkistus. Isäntänä avaruudessa toimii astronautti Don Pettit, joka videolla linkoaa pelihahmoja ISS:n lähes painottomassa tilassa.

NASA:n Angry Birds -video avaruusasemalta YouTubessa.

National Geographicin artikkeli kirjasta.