SAS päivittää matkustamoilmeen kaukoliikennekoneissaan - ensimmäiset kuvat julki

SAS_newcabin_1SAS päivittää kaukoliikennekoneidensa matkustamoihin uudet istuimet, uuden viihdejärjestelmän sekä wifi-yhteyden. Kaikkiaan yhtiö uudistaa seitsemän Airbus A330 ja A340-koneen matkustamoiden ilmeen. Kuvat uudesta matkustamosta julkistettiin tänään 28. toukokuuta.

SAS_newcabin_3Uudet materiaalit ja värit on valikoitu luomaan luoksekutsuva ja rentouttava ilmapiiri. Myös On demand  -tyyppinen viihdejärjestelmä suurine HD-näyttöineen ja Wifi-yhteys parantavat viihtyvyyttä. Uudet istuimet on valmistanut Thompson Aero Seating.

"SAS:n asiakkaat pääsevät nauttimaan aivan uudesta matkustuskokemuksesta päivitetyissä matkustamoissamme", iloitsee SAS:n toimitusjohtaja Rickard Gustafson.

"Uusi matkustamo on suunniteltu paljon lentävän tarpeiden mukaisesti ja parantaa matkustuskokemusta".

 SAS Go ja SAS Plus -luokkien istuimet on suunniteltu tarjoamaan entistä paremmat tilat. Liikemiesluokan täysin makuuasentoon laskeutuvat istuimet on varustettu ruotsalaisen Hästensin liinavaatteilla.

SAS_newcabin_2Ensimmäinen kone uudella matkustamolla on valmis alkuvuodesta 2015 ja suurin osa laivastosta valmistuu asennuksista seuraavan 12 kuukauden aikana.

 SAS Go -luokassa matkustamo on jaettu penkein 2-4-2 ja istuinväli on 31-32 tuumaa. Matkustajien käytössä on 9 tuumaiset HD-näytöt ja yksi virtapistoke ja USB-portti per istuinpari.

SAS_newcabin_5SAS Plus -luokassa istuimet on 2-3-2 jaottelulla ja istuinväli on reilut 37-38 tuumaa. Myös IFE-järjestelmän HD-näyttö on suurempi 12 tuumainen. Kaikilla paikoilla on oma virtapistoke ja USB-portti.

SAS_newcabin_4Parhaassa eli SAS Business -luokassa istuimet on 1-2-1 konfiguraatiossa ja kaikilta paikoilta on suora pääsy koneen käytävälle.

Istuimet tarjoavat minimissään 196 sentin tilan täydessä makuuasennossaan. Hierovat tuolit on varustettu 15 tuumaisilla HD-näytöillä, virtapistokkeella ja USB-latausportein.


Kaukoliikennelaivasto uudistuu

A350-900_SAS_airbusSAS julkisti kesäkuussa 2013 uudistavansa kaukoliikennelaivastonsa. Ensimmäiset neljä uutta A330-300 -konetta toimitetaan SAS:lle vuosina 2015 ja 2016. Uudet A350-900 -koneet liittyvät laivastoon vuodesta 2018 eteenpäin. SAS:llä on myös optiot kuuteen A350 -koneeseen.

SAS operoi kaukoliikennettä New Yorkiin, Chicagoon, Washingtoniin, San Franciscoon, Pekingiin, Shanghaihin, Tokioon ja Houstoniin (elokuusta 2014 lähtien).

Lue myös: