Tulinen Slush-logo tervehti Helsinki-Vantaalla Finnairin A350 XWB -erikoislentoa San Franciscosta

slush16_mannekoponenHelsingissä tänään käynnistyvä Slush 16 - teknologia- ja kasvuyritystapahtuma on noussut ilmiöksi, joka näkyy laajalti. Finnair jopa järjesti erikoislennon, jolla alan väkeä lennätettiin San Franciscosta Helsinkiin. Lentoasemalla A350-konetta vastassa eivät olleet pelastusajoneuvojen vesisuihkut vaan tulihehkuinen Slush-logo.

Finnairin Airbus A350-900 XWB -koneen (OH-LWF) laskeutuessa Helsinki-Vantaan kiitotielle 22L noin kymmenen metriä korkea logo sytytettiin. Se loisti punahehkuisena iltahämyssä kun kone meni laskukiidossa ohi.

HSTV lähetti soihdun sytyttämisen ja lennon AY4512 laskeutumisen kello 16.12 suorana lähetyksenä internetissä. Videolähetyksessä tulinen logo ei tosin ollut yhtä näyttävä kuin tapahtumasta otetuissa kuvissa, joissa illan pimeneminen välittyy paremmin.

slush16_heininoronenjuholaPoikkeuksellinen tempaus toteutettiin varsin nopealla aikataululla. Logossa oli 800 soihtua, joiden turvallista palamista liikennealueella oli varmistamassa lentoaseman pelastuslaitoksen sammutusyksikkö.

Slush-sijoittajasuhdetapahtuma on järjestetty vuodesta 2008 alkaen. Se on vuosien varrella kasvanut alansa merkittäväksi kohtaamiseksi.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Helsingin messukeskuksessa 30. marraskuuta - 1. joulukuuta 2016. Euroopan johtavaksi startup -tapahtumaksi noussut Slush kerää paikalle 15 000 osallistujaa ja videostriimauksen kautta sitä seuraa jopa miljoona katsojaa.

Slush_soihtulogo_291116 (1)Myös Finnair etsii Slushin kanssa potentiaalisia kasvuyrityskumppaneita strategisiin yhteistyöprojekteihin. Tavoitteena on löytää uusia tahoja, joiden kanssa Finnair tekee pitkän aikavälin yhteistyötä kehittääkseen tuotteitaan ja palveluitaan, tehostaakseen prosessejaan ja luodakseen uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Osana yhteistyötä Slushin kanssa tehdään kaksi suoraa edestakaista lentoa Helsingin ja San Franciscon välillä. Lippujen myynti oli rajoitettu vain tapahtumaan osallistuville. Eilen saapuneiden slushilaisten paluulento operoidaan joulukuun 2. päivänä.

Finnairilla on myös oma osastonsa Messukeskuksen Slush-tapahtuma-alueella. T.T.

Lue aiempia Lentoposti.fi -juttuja aiheesta.