Air Baltic toi räätälöidyt ateriat lennoilleen

q800_2_airbalticAir Baltic ottaa käyttöön ateriatilausjärjestelmän, jonka avulla matkustajat voivat räätälöidä lentoateriansa varattuaan paikkansa.

 

 

 “Asiakkaamme ovat tämän innovaatisen palvelun keskiössä. Nyt matkustajilla on täysi hallinta, kun he valitsevat haluamiansa aterian osia virtuaaliselle lentoyhtiötarjottimelleen ja luovat oman lentoateriansa", sanoo Air Balticin kaupallinen johtaja Michael Grimme.

"Meillä on ilo toimia johtajana muiden lentoyhtiöiden joukossa esittelemällä täysin räätälöidyt ateriat matkustajien mieltymysten, ruokavalion, lääkinnällisten seikkojen ja uskonnon perusteella".

 Matkustajat voivat koota virtuaalisen tarjottimensa yli 70:stä etukäteen tilattavasta ateriavaihtoehtojen valikoimasta, joka sisältää esimerkiksi kasvisrisoton, kalasouvlakin, teriyaki-lohen, grillatun porsaan tai kanan rinnan.

Salaattivaihtoehtoja on yhdeksän, samoin kuin jälkiruokavaihtoehtoja. Ateriaan kuuluu myös juoma. Air Balticin asiakkaat voivat nyt tilata lentoateriansa välittömästi sen jälkeen, kun he ovat varanneet lentonsa, tai muuna aikana viimeistään 48 tuntia ennen lennon lähtöä.

Aamiaisvaihtoehdot on hinnoitelut alkamaan kahdeksasta eurosta viiteentoista euroon. Liharuokia 15 eurosta 25 euroon. Lastenateriat viidestä kymmeneen euroon. Valikomassa on myös lukuisia erikoisruokia.

Air Baltic lentää 60 kohteeseen kotikentältään Riiasta, Latviasta. airBaltic tarjoaa mukavat yhteydet Riian-solmustaan verkostoonsa, joka kattaa Euroopan, Skandinavian, Venäjän, IVY-alueen ja Lähi-idän.

Air Baltic Meals