Air Baltic – Uusia kohteita ja parantunut palvelu talvella

q800_airbalticAir Baltic siirtyy talvikauteen uusilla reiteillä Abu Dhabiin (UAE) ja Larnakaan (Kypros) sekä parantaa yhteyksiään verkostossaan, joka ulottuu Euroopasta Lähi-itään ja Venäjälle sekä IVY-maihin.


“Osana menestyksekästä airBaltic-liiketoimintaamme olemme keskittyneet suosittuihin reitteihin. Samaan aikaan olemme vähentäneet hiljaisten reittien lentämistä, mikä vapauttaa lentokoneita muille uusille reiteille", iloitsee
Air Balticin kaupallinen johtaja Michael Grimme.

"Olemme innoissamme siitä, että uudet talvireittimme ja kasvava kumppanilentoyhtiöiden joukko tarjoavat parempaa palvelua asiakkaillemme, jotka matkustavat työ- tai lomamatkalla".

"Yhteistyömme Etihad Airwaysin kanssa uudella Riika-Abu Dhabi -reitillä vähentää merkittävästi matkustusaikaa näiden kahden pääkaupungin välillä ja kohteisiin Australiassa, Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Lisälennot Kiovaan ja tehostettu code-share-yhteistyö Transaero Airlinesin kanssa Riika-Moskova-reiteillä varmistavat hyvät yhteydet matkustajille itään ja idästä", päättää Grimme.

  Uusi ja suora Riika-Abu Dhabi -lento merkitsee codeshare-kumppanuuden alkua Air Balticin ja Etihadin välillä ja yhdistää molempien maiden pääkaupungit ilmateitse aivan ensimmäistä kertaa. Larnaka, Kypros, on uusi reitti Air Balticin talviohjelmassa tarjoten aurinkoisen pakopaikan lomailijoille.


Laajentunutta codeshare-yhteistyötä

Air Baltic lisää Riika-Kiova-palvelunsa kolmeen päivittäiseen lentoon parantaakseen yhteyksiä Länsi-Eurooppaan, Skandinaviaan ja Baltian alueelle.

Lisäksi Air Baltic on laajentanut code-share-yhteistyötään Transaero Airlinesin kanssa ja tarjoaa lisäksi Riika-Moskova Vnukovo -yhteyden kuudella viikottaisella lennolla. Riian ja Moskovan välisille matkustajille Air Baltic tarjoaa päivittäisen Riika-Moskova Domodedovo -palvelun yhteistyössä Transaero Airlinesin kanssa ja 28 viikoittaista lentoa Riika – Moskova Sheremetyevo -reitillä yhteistyössä Aeroflotin kanssa.