Air Leap aloittaa tammikuussa 2022 suorat lennot Turusta Tukholman Arlandaan

SE-KXI_010719Air Leap aloittaa suorat reittilennot Turun ja Tukholman Arlandan välillä. Luvassa on kaksi edestakaista lentoa arkisin ja yksi edestakainen lento viikonlopulle. Reittiyhteys Tukholmaan toteutetaan yhteistyössä SAS:n kanssa. 

Air Leap lentää 24. tammikuuta 2022 alkaen Turusta suoraan Tukholman Arlandaan. Maanantaista perjantaihin lennetään kaksi edestakaista lentoa, joista ensimmäinen operoidaan lounasaikaan ja jälkimmäinen on iltalento. Lauantaisin suoraan Tukholmaan on tarjolla yksi lento, jonka paluu Turkuun on sunnuntaisin.

Air Leap on jo aiemmin ilmoittanut lisäävänsä lentoja Maarianhaminan ja Turun välillä kahteen päivittäiseen lentoon. Tämän myötä Turun ja Tukholman välillä on arkisin jo neljä lentoa. Kaksi suoraan Tukholmaan ja kaksi Maarianhaminan kautta. 

"Olemme iloisia voidessamme tarjota useita suoria lentoja Turun ja Tukholman välille. Turun seudulla on vahvat historialliset siteet Ruotsiin. Suunniteltu yhteistyö SAS:n kanssa tarjoaa laajat jatkolentomahdollisuudet koko SAS:n Ruotsin kotimaan sekä kansainväliseen verkostoon", sanoi Air Leapin toimitusjohtaja Jon Melkersson.