Airlinetrends.com valitsi Finnairin innovatiivisten listalle

Suosittu lentoliikenteen kuluttajatrendejä analysoiva sivusto Airlinetrends.com on valinnut maailman tämän vuoden 11 innovatiivisinta lentoyhtiötä. Finnair ylsi kärkiviisikkoon.

Airlinetrends.com on hollantilainen, itsenäinen lentoalan ja kuluttajatrendien tutkimustoimisto, joka analysoi globaalia lentotoimialaa ja sen tutkimustulokset ovat luettavissa yhtiön nettisivustolta (http://www.airlinetrends.com/). Toimisto tarkkailee uusia, kaupallisia kuluttajaideoita, jotka kumpuavat kuluttajakäyttäytymisen ja lentoalan muuttumisesta.

Tänä vuonna Airlinetrends.com rankkasi 11 omaperäisintä lentoyhtiötä, joiden toteuttamat innovatiiviset kampanjat ja palvelut ovat omiaan inspiroimaan myös muita. Tavoitteena oli valita lentoyhtiöitä, joiden viimeaikaiset innovaatiot ovat innostavia, mielenkiintoisia ja murroksessa olevaa lentoalaa haastavia.

Finnairia Airlines.com kuvailee oman paikkansa Euroopan ja Aasian välisessä vaihtoliikenteessä löytäneeksi yhtiöksi, jonka Aasian-strategia on osoittautunut menestyksekkääksi.