Åkers valittiin jatkokaudelle SLSY:n johtoon

SLSYThelma Åkers jatkaa Suomen Lentoemäntä- ja Stuerttiyhdistyksen puheenjohtajana. Yhdistyksen valtuusto valitsi Åkersin yksimielisesti jatkamaan puheenjohtajan tehtävässä. Alkavasta kaudesta odotellaan aiempaa rauhallisempaa mutta ilmailuala voi tuoda eteen myös yllätyksiä.

Tinnu 2012Jatkokaudelle SLSY:n johtoon valittu Åkers on toiminut yhdistyksen puheenjohtajana vuodesta 2009 lähtien. Aikaisemmin hän oli puheenjohtajana myös vuoden 2003.

Muihin SLSY:n johtotehtäviin valittiin varapuheenjohtaja Ville Silanterä, valtuustonpuheenjohtaja Anu Karjalainen ja varapuheenjohtajana aloittaa Toni Biaudet.

"Tulevan kauden pitäisi olla SLSY:n kannalta rauhallisempi, mutta olemme henkisesti valmistautuneita kaikkeen. Lentoliikenteessä tulevaisuus ei näytä rauhoittumisen merkkejä", kertoo SLSY:n sopimussihteeri Anu Hietala Lentoposti.fi:lle.

Suomen Lentoemäntä- ja Stuerttiyhdistys SLSY ry on matkustamohenkilökunnan etujärjestö. Sen jäsenet työskentelevät muun muassa Airfix Aviationilla, AirProlla, Air Ålandilla, Blue1:lla, Finnairilla, Flybellä, Jetflitellä ja Norwegianilla.