Amapola Flyg lentää kesäkaudella sesonkiaikana suoria lentoja Kokkola-Pietarsaaresta Tukholmaan

SE-MFZ_090521Ruotsalainen Amapola Flyg kertoi maaliskuussa 2022 käynnistävänsä lennot Kokkola-Pietarsaaren lentokentältä Kramforsin kautta Tukholman Arlandaan 2. toukokuuta 2022 lähtien. Näiden lentojen lisäksi kesäsesongille on luvassa myös suoria lentoja Kokkolasta Tukholmaan.

Kokkola-Pietarsaaren lentokentältä lennetään vuosien tauon jälkeen suoraan Tukholmaan kesäkaudella 2022, kun Amapola Flyg lentää aiemmin kertomansa välilaskullisten lentojen lisäksi myös suoria lentoja Tukholman Arlandaan.

Amapola Flyg lentää Kokkolasta suoraan Arlandaan kesäsesongin aikana 7. heinäkuuta - 7. elokuuta välisellä ajanjaksolla. Luvassa on neljä viikkovuoroa ja suoria lentoja on tarjolla kaikkiaan 15 kappaletta. Suorilla lennoilla lentoaika on 1 tunti ja 25 minuuttia. Ennen näitä suoria lentoja ja niiden jälkeen reittiä lennetään välilaskullisena Ruotsin Kramforsin kautta.

Suoria lentoja Kokkolasta Arlandaan lennetään kolmesti viikossa ja lentopäivät ovat torstai, perjantai ja sunnuntai. Välilaskullisia viikkovuoroja on neljä ja lentopäivät ovat tiistaista perjantaihin.

Amapola Flyg lentää Suomessa nykyisin valtion tukemalla reitillä Joensuusta Helsinki-Vantaalle. Lennot käynnistyivät toukokuussa 2021.

Lue myös: