Enterair operoi Scandjetin maakuntalennot Kroatiaan

EnterAir_1Puolalainen Enterair operoi matkanjärjestäjä Scandjetin lennot maakuntakentiltä Kroatiaan. Yhtiö lentää keväästä 2014 alkaen Vaasasta, Oulusta, Jyväskylästä, Turusta ja Kokkolasta suorilla lennoilla Kroatiaan. Ensimmäinen lento lähtee Kokkolasta huhtikuun lopussa.

 

"Lennot ja matkat ovat kiinnostaneet matkustajia ja myynti sujunut erittäin hyvin", kertoo Scandjet Suomen Helena Viitala-Kuzmanovski.

Kaikkiaan kolmentoista lennon mittaisen sarjan avauslento lähtee Kokkolasta 30. huhtikuuta 2014.  Kroatiaan pääsee Scandjetin kautta Vaasasta ja Oulusta 7.5, 14.5, 21.5, 3.9 ja 10.9. Lennot operoidaan Oulusta Vaasan kautta Kroatiaan ja paluu kulkee Oulun kautta Vaasaan.

Jyväskylästä ja Turusta operoidaan 28.5, 4.6, 11.6, 17.9 ja 24.9. Lennot operoidaan Jyväskylästä Turun kautta Kroatiaan ja paluu vastaavasti Jyväskylän kautta Turkuun. Viimeinen lento operoidaan suoraan Turusta 1. lokakuuta.

Scandjet_2014_kohteet"Alunperin lentoja piti olla myös Seinäjoelta mutta kysynnän takia lähtöpaikaksi varmistui Kokkola. Osa lennoista operoidaan välilaskuin mutta ainakin toiseen suuntaan matkustajat pääsevät suoraan kohteeseen", kommentoi Viitala-Kuzmanovski.

Lennot operoi Puolan suurin charter-operaattori Enterair. Yhtiöllä on liikenteen solmukohdat Varsovassa, Katowicessä ja Poznanissa. Vuonna 2009 perustettu yhtiö operoi kolmentoista Boeing 737-400 ja 737-800 -koneen laivastolla.

Scandjet tarjoaa matkoja Kroatiaan maakuntakenttien lisäksi myös Helsingistä. Tuolloin matkustajat käyttävät Norwegianin reittilentoja.

Vuonna 2002 perustettu Scandjetmatkat on Skandinavian suurin Kroatiaan suuntautuvien lentojen ja pakettimatkojen järjestäjä. Yhtiö aloitti toimintansa Suomessa vuoden 2013 loppupuolella.

Lue myös: