Finavia ja Airpro tarjoavat ennätysmäärän kesätyöpaikkoja lentoasemalla

OHABB_newspot_1Finaviassa ja sen tytäryhtiö Airprossa on tänä kesänä ennätysmäärä kesätyöpaikkoja tarjolla. Yhtiöt palkkaavat yhteensä 200 nuorta. Tarjolla on monenlaisia työmahdollisuuksia ainutlaatuisessa lentoasemaympäristössä. Helsinki-Vantaan työpaikkamahdollisuuksiin voi tutustua tiistaina jobs@aviapolis-rekrytointimessuilla.

Etsityt henkilöt ovat Finavian mukaan positiivisia ja motivoituneita nuoria, jotka tulevat työskentelemään asiantuntijaorganisaatiossa sekä erilaisissa operatiivisissa tehtävissä.

Opiskelijoille tarjotaan monia mahdollisuuksia kehittää osaamistaan mm. tekniikan, viestinnän ja talouden tehtävien parissa. Kesätyöpaikkoja on jo avattu haettavaksi ja niitä ilmestyy lisää helmi-maaliskuun aikana.

Tehtävistä löytyy vaihtoehtoja kaikissa opintovaiheissa oleville opiskelijoille. Finavia ja Airpro lupaavat panostaa kesätyöntekijöiden perehdytykseen. Heille järjestetään kesäkuussa yhteinen perehdytystilaisuus.

Työntekijöitä tarvitaan myös matkustajien palvelu- ja opastustehtäviin sekä operatiiviseen työhön lentokenttä-alueella. Paikkoja voi katsoa rekrytointisivuilta sekä Finavian facebookista.

Airpro rekrytoi lentoliikenteen palveluihin

Maa- ja matkustajapalveluita lentoasemilla ympäri Suomen tarjoava Airpro hakee palvelukseensa Helsinki-Vantaan lentoasemalle 150 kesätyöntekijää. Kesätöitä on haettavissa turvatarkastajan, lähtöselvitystyöntekijän ja lentokoneen kuormaajan tehtäviin.

Kesätöihin tuleville tarjotaan tehtäviin tarvittava opastus ja koulutus. Lisätietoa työpaikoista: netissä.

Lentoasema työllistää tulevaisuudessa

Lentoliikenne työllistää Suomessa yhteensä noin 100 000 ihmistä. Pelkästään Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella työskentelee noin 20 000 henkilöä.

Työmahdollisuuksia Aviapolis-alueella tarjoavat Finavian lisäksi lentoyhtiöt, hotelli-ja ravintola-ala, myynti ja asiakaspalvelu sekä tekniikan ja turvallisuuden alat. Yhteensä Helsinki-Vantaalla toimii noin 1500 yritystä.

Lentoasema-alueen työpaikkamahdollisuuksiin voi tutustua jobs@aviapolis rekrytointimessuilla 2.2. klo 10-16.

Lue myös: