Finnair lisää lentoja Japaniin - Sapporon reitistä ympärivuotinen

A330_LTO_1Finnair lisää lentoja Japaniin, kun 15. joulukuuta käynnistyvä kausireitti Sapporoon muuttuu jo ennen avaustaan ympärivuotiseksi. Finnairilla siis pian eurooppalaisyhtiöistä eniten viikkovuoroja  Japaniin. Hokkaidon saarella sijaitsevaan Sapporoon Finnair lentää kahdesti viikossa.

 

Finnair on ainoa eurooppalainen lentoyhtiö, joka lentää suoria lentoja Sapporon ja Euroopan välillä. Talvella lennot operoidaan Helsingistä Sapporoon sunnuntaisin ja torstaisin ja Sapporosta Helsinkiin maanantaisin ja perjantaisin.

Kesäkaudella lennot operoidaan Helsingistä Sapporoon sunnuntaisin ja keskiviikkoisin ja Sapporosta Helsinkiin maanantaisin ja torstaisin. Lentoaika on noin yhdeksän tuntia, ja reitti operoidaan Airbus A330-300 -koneilla.

“On hienoa saada Sapporo ympärivuotiseksi kohteeksi. Japani on Finnairin suurin markkina-alue kotimarkkinamme Suomen ulkopuolella. Sapporon-reitin avauksen myötä Finnairilla on eurooppalaisista lentoyhtiöistä eniten lentoja Japaniin”, kommentoi Finnairin verkostosuunnittelusta vastaava Christian Lesjak.

Sapporo on Finnairin viides kohde Japanissa. Finnair lentää nykyisin Tokion Naritaan, Osakaan, Nagoyaan ja Fukuokaan. Maaliskuussa 2020 Finnair avaa reitin Tokion keskustan lentokentälle Hanedaan.

 Finnair lentää Sapporoon yhteistyössä Finnairin pitkäaikaisen kumppanin Japan Airlinesin kanssa. Finnair on Siberian Joint Venturen (SJB, Siberian Joint Business Agreement) jäsen yhdessä Japan Airlinesin, British Airwaysin ja Iberian kanssa. Yhteistyö tarjoaa asiakkaille enemmän vaihtoehtoisia lentoja ja joustavampia aikatauluja Euroopan ja Japanin välille.

Lue myös: