Finnair lisää talvikaudelle 2024/2025 lentoja Rovaniemelle sekä Norjan Tromssaan ja Trondheimiin

A321ER_10Finnair lentää talvikaudella 2024/2025 Rovaniemelle yhteensä jopa 63 viikkovuoroa. Finnair panostaa talvikaudella myös yhteyksiin Pohjois-Norjan kohteisiin. Finnair lentää Rovaniemen kautta Tromssaan sekä tarjoaa aiempaa enemmän suoria lentoja Helsinki-Vantaalta Trondheimiin.

Rovaniemen osalta talvikauden lisävuorot painottuvat suosituille matkapäiville, keskiviikolle sekä viikonlopulle. Lauantaisin lentoja Rovaniemelle on vilkkaimpaan matkustusaikaan jopa puolen tunnin välein. Viikkovuoromäärä on suurimmillaan 13 lentoa enemmän kuin edellistalvena.

Finnair lentää lisäksi Rovaniemeltä Pohjois-Norjan Tromssaan ensi talvena yhteensä kuutena päivänä viikossa. Rovaniemen ja Tromssan väliset reittilennot käynnistyivät joulukuussa 2023, ja ne lennetään Helsingistä Rovaniemen kautta Tromssaan ja takaisin. Lisäksi Finnair lentää Helsingistä suoraan Tromssaan ympäri vuoden. 

Finnair lisää lentoja myös Norjan suosikkimatkakohteeseen Trondheimiin, jonne yhtiö lentää tulevalla talvikaudella kolmen päivän sijaan kuutena päivänä viikossa. 

”Viime talvi osoitti jälleen, että kiinnostus pohjoisia kohteitamme kohtaan kasvaa entisestään. Lisälennot palvelevat erityisesti Euroopasta tulevaa liikennettä ja takaavat sujuvat yhteydet Helsingin kautta pohjoiseen”, kertoo Finnairin verkostosta ja tuottojen optimoinnista vastaava johtaja Antti Tolvanen. 

Lentoliikenteen IATA-talviaikataulukausi ulottuu lokakuusta maaliskuulle, joten matkailijat voivat nauttia talvisen Lapin lisäksi alueen uniikeista matkailukokemuksista myös loppusyksyllä ja alkukeväällä. Finnair on toistaiseksi ainoa lentoyhtiö, joka lentää Suomen Lappiin ympäri vuoden.

Monet Finnairin kilpailijat ovat huomanneet Lapin suosion ja lisänneet merkittävästi suoria lentoja Euroopasta Lappiin ja erityisesti Rovaniemelle. Aiemmin myös Finnair on tarjonnut suoria lentoja Euroopasta eri kohteisiin Lapissa.