Finnair lisää lentoja Eurooppaan - Reykjavikista ympärivuotinen kohde

Finnair_A319_pushFinnair lisää kasvustrategian mukaisesti kapasiteettia useille suosituille Euroopan reiteilleen. Finnairin mukaan lisäykset palvelevat sekä kotimaisten matkailijoiden että Euroopan ja Aasian välillä matkustavien asiakkaiden tarpeita.

Huhtikuun 11 päivä aloittava Reykjavikin reitti saa viidennen viikoittaisen lennon kesän ajaksi, ja reitistä tulee samalla ympärivuotinen. Finnair lentää Reykjavikiin kolmesti viikossa talvikaudella. Lisäksi Finnairilla on code share –yhteistyö Icelandairin lennoille Reykjavikiin.

Tulevaisuudessa reitillä voitaisiin Finnairin mukaan joillain lennoilla mahdollisesti käyttää laajarunkokalustoakin.

Finnair lisää kapasiteettia myös Tanskan reiteilleen. Kööpenhaminan reitti saa viisi viikkovuoroa lisää 14. toukokuuta lähtien, ja Billundiin Finnair lentää kesä-elokuussa 2017 isommalla konetyypillä neljänä päivänä viikossa.

”Kööpenhamina oli viime vuonna kiinalaisten ryhmämatkailijoiden ykköskohde, ja uskomme kysynnän edelleen kasvavan”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

”Avasimme Billundin ympärivuotisen reitin viime keväänä, ja kesällä reitti oli erityisesti Legolandiin matkustavien suomalaisten suosiossa. Reitti yhdistyy sujuvasti myös Aasian verkostoomme.”

Edellisten lisäksi Finnair lentää 15. toukokuuta lähtien kolme kertaa päivässä Vilnaan. Varsovan kesän sesonkiin 5.6-4.8.2017 tulee yksi päivittäinen lisävuoro.

Talvikaudelle on luvassa yksi viikkovuoro lisää Dubliniin ja lauantainen lento Alanyaan jatkuu kesäkaudelta joulukuun puoleenväliin 2017.

Lue myös: