Finnair panostaa Lapin-liikenteeseen joulunaikaan

Ivalo_1Finnair lentää 21.12.–2.1. välisenä aikana 22 ylimääräistä jouluvuoroa pohjoisen kentille ja tarjoaa näin mahdollisuuden joulunviettoon Lapissa niillekin, jotka eivät vielä ole lentolippuaan ostaneet.

Finnair lentää joulun tienoilla Rovaniemelle yhdeksän, Ivaloon neljä, Kuusamoon neljä, Kittilään kaksi ja Ouluun yhden edestakaista lentoa aikatauluun jo aikaisemmin kuuluneiden lentojen lisäksi. Tämän lisäksi Kuopioon on lisätty kaksi edestakaista lentoa. Tarkemmat tiedot lentojen päivistä ja lähtöajoista löytyvät Finnairin internet-sivuilta osoitteesta www.finnair.fi.

– Haluamme tarjota mahdollisimman monelle tilaisuuden kiireettömään joulumatkaan. Lappi ja Kuusamo ovat suosittuja joulukohteita, ja niinpä olemme lisänneet tarjontaamme joulun tietämillä, sillä suomalainen joulu pohjoisessa kiinnostaa niin suomalaisia kuin ulkomaalaisia turisteja. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus joulumatkaan niillekin, joilla syyskiireissä ei vielä ole ollut aikaa suunnitella joulunviettoa, Finnairin myyntijohtaja Petri Schaaf toteaa.

– Joulunajan lennot ovat myyneet hyvin, sillä suomalaiset haluavat panostaa yhdessäoloon ja joulun viettoon matkailukeskuksissa. Tähän kysyntään vastaamme joulun hengessä lisälennoilla.