Finnair tuo ennakkotilausateriat Euroopan-lennoilleen

Finnair_ateriat_2Finnair ottaa valikoimiinsa uudet ennakkoon tilattavat ateriat Euroopan-lennoillaan. Yhtiö täydentää maksutonta välipalatarjoiluaan maksullisilla, ennakkoon tilattavilla aterioilla Euroopan-lennoillaan 1. lokakuuta alkaen. Menussa on neljä lämmintä ateriaa ja yksi raikas salaatti.

 

Ateriat ovat tarjolla economyluokan Euroopan-reittilennoilla, mukaan lukien Finnairin yhteistyökumppanin Flybe Finlandin lennot. Ateriat eivät kuulu valikoimaan kotimaan-, Tukholman-, Pietarin-, Tallinnan, Riikan- ja Vilnan-lennoilla, eivätkä myöskään käytännön syistä osalla Madridista Helsinkiin lennettävistä lennoista. Aterioita ei ole tarjolla businessluokassa, sillä businessluokan lippuihin sisältyy jo korkeatasoinen ateria.

Ennakkotilattavia aterioita ovat Enchilada tomaattikastikkeessa, Burgundin härkää, Pasta bolognese, Kanaa kormakastikkeessa ja Savulohisalaatti.

Ateriat maksavat ennakkoon tilattuina 10 euroa ja lennolla ostettuina 12 euroa. Lennolla on tarjolla vain hyvin pieni valikoima aterioita, joten asiakkaita kehotetaan tilaamaan ateria ennakkoon pettymysten välttämiseksi. Matkustajat voivat tilata aterioita Finnairin verkkosivustolla, mutta tulevaisuudessa asiakkaat voivat tehdä tilauksensa myös lennon varaamisen yhteydessä.

Matkustajille, jotka eivät tilaa ateriaa ennakkoon, tarjotaan yhä maksutta kevyt ateria tai välipala kaikilla yli kaksi tuntia kestävillä Euroopan-reittilennoilla. Lyhyemmillä lennoilla matkustajat voivat yhä nauttia maksuttomasta kahvi-, tee ja mehutarjoilusta sekä ostaa tuotteita välipalalistalta.