Finnair vuokraa A320-koneen liettualaiselta GetJetiltä kesäkuusta 2018 tammikuuhun 2019

GetJet_A320Finnair vuokraa väliaikaisesti Airbus A320 (LY-FOX, MSN1087) -lentokoneen ja ohjaamomiehistön liettualaiselta GetJet-lentoyhtiöltä tukemaan kasvavaa liikennettään kesästä ensi vuoden alkuun. Vuokrakoneella operoidaan useaan Euroopan-kohteeseen.

GetJetin 180-paikkainen Airbus A320  -kone lentää 8.6.2018-7.1.2019 osan Finnairin lennoista Budapestiin, Berliiniin, Wieniin, Prahan, Krakovaan ja Pafokselle.

Ohjaamomiehistö on GetJetin, mutta matkustamopalvelusta näillä lennoilla vastaa Finnairin matkustamohenkilökunta. Lennoilla on Finnairin palvelukonsepti

”Finnairilla on kesällä ennätysmäärä lentoja niin Aasiaan kuin Eurooppaan. Vuokrakone on osaltaan varmistamassa, että pystymme operoimaan kaikki liikenneohjelmassa olevat lennot täsmällisesti”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Asiakkaat näkevät operoivan lentoyhtiön lippuja varatessaan, ja asiakkaat, jotka ovat jo varanneet jonkin lennoista, jotka tullaan lentämään GetJetin koneella, saavat tiedon operoivan lentoyhtiön muutoksesta sähköpostilla. Asiakkaat voivat halutessaan siirtää matkaansa, kun operoiva lentoyhtiö vaihtuu.

GetJet-AirlinesLiettualainen GetJet Airlines on aloittanut operaationsa toukokuussa 2016. Sen laivastossa on seitsemän yli 25 vuoden ikäistä lentokonetta.

Koneista kuusi on Boeing 737-400 ja -300 -koneita ja yksi Airbus A320-kone. Kyseinen Finnairinkin vuokraama Airbus on tullut yhtiön laivastoon leasingyhtiö AerCap:lta marraskuussa 2017.

GetJet tarjoaa wet- ja dampleasing operaatioita sekä tilauslentoja. Yhtiö lupaa olla ilmassa jopa kahden tunnin kuluttua asiakkaan tilausvahvistuksesta. Yhtiö on helmikuussa 2018 läpäissyt IOSA-turvallisuusselvityksen.