Finnairin päivitetty liikennesuunnitelma leikkasi lentoja huhtikuulta 2021

Finnair_airbusA32s_tailsFinnair päivitti liikennesuunnitelmaansa huhtikuun 2021 osalta ja luvassa on alkuperäistä suunnitelmaa vähemmän lentoja. Finnair kertoo joutuvansa perumaan huhtikuulta joukon lentojaan. Kohteita lisätään liikenneohjelmaan kysynnän elpyessä.

Finnair on joutunut perumaan joukon lentojaan huhtikuulta. Liikennesuunnitelmia on reivattu alas matkustusrajoituksien ja kysynnän vähyyden seurauksena. Finnair kertookin lentävänsä huhtikuussa alun perin suunniteltua vähemmän.

Kohteiden ja viikkovuorojen määrää Finnair lisää, kun kysyntä elpyy ja matkustusrajoituksia puretaan.  Suomalaistyhtiö seuraa tarkasti lentojen kysyntää ja matkustusrajoituksissa tapahtuvia muutoksia ja sopeuttaa liikennesuunnitelmaansa tarvittaessa lisäämällä tai perumalla lentoja. Myynnissä oleva lento ei tämän perusteella välttämättä tarkoita lennon toteutumista.

Finnairilta lippunsa ostanut matkustaja voi siirtää matkansa ajankohtaa ilman muutoskulua enintään 360 päivää eteenpäin siitä päivästä, kun muutos tehdään. Ainakin huhtikuun 2021 osalta Finnair mahdollistaa asiakkailleen lennon perumisen ja lipun hinnan palautuksen lippusääntöjen mukaisesti.