Flybe saa uuden toimitusjohtajan vankalla lentoyhtiöosaamisella

Flybe_embraer_1Flybe ryhmä on nimittänyt Saad Hammadin toimitusjohtajakseen 1. elokuuta lähtien. Hammadin kerrotaan tuovan lentoyhtiöosaamista sekä kaupallista- ja liitoiminnallista kokemusta yhtiöön.

Flybe ryhmän liikevaihto kasvoi edellisvuonna 16,5 prosenttia mutta tulos verojen jälkeen jäi noin 49 miljoonaa euroa tappiolle. Flybe Finlandin tulos jäi verojen jälkeen 5,6 miljoonaan euroon.

 Uusi toimitusjohtaja Saad Hammat on toiminut vuosien 2011 ja 2012 aikana Air Berlininissä talouskomitean jäsenenä ja aiemmin vuosien 2005 ja 2009 välisenä aikana Easyjetin talousjohtajana. Lisäksi hänellä on kokemusta brändijohtamisesta sekä myynnistä ja markkinoinnista.

"Flybe tekee hyvää edistymistä kurssin käännön osalta. Liiketoimintamalli on valmis kilpailuun ja odotan innolla yhtiön johtamista kohti uutta aikaa", kommentoi Hammad.

Nykyinen toimitusjohtaja Jim French jää vielä Flybe ryhmän hallitukseen.

"Yhtiön hallitus on ilahtunut SaaDin liittymisestä Flybe:een ja odotamme innolla yhteistyötä hänen kanssaan. Tuemme hänen toimiaan viedä lentoyhtiömme uudelle tasolle", sanoi väistyvä toimitusjohtaja Jim French.