Global Pilot Recruiting kartoittaa suomalaislentäjiä kiinalaisyhtiöille Helsinki-Vantaalla

Lineup_jono_1Global Pilot Recruiting (GPR) hakee kiinalaisille toimeksiantajilleen lentäjiä Suomesta. Rekrytointiyhtiön kartoitustilaisuus pidetään Helsinki-Vantaan lentoasemalla perjantaina 27. tammikuuta. Kiinassa on erityisen kova tarve kapearunkokoneiden kapteeneille ja GPR odottaakin paikalle kymmeniä kiinnostuneita.

"Odotamme Helsinki-Vantaan tilaisuuteen vähintään neljääkymmentä kiinnostunutta", kertoo GPR:n Linjing Wu Lentoposti.fi:lle

"Erityisesti kiinassa on tarve kapearunkokoneiden kapteeneille mutta emme ole koskaan käännyttäneen laajarunkokapteeneita pois. Heille ei kuitenkaan ole tällä hetkellä niin kova kysyntä kuin kaperunkokoneiden kapteeneilla", jatkaa Wu.

Tällä hetkellä GPR:n listoilla on tarjolla työpaikkoja kapteeneille, joilla on kelpuutus Embraer ERJ- Bombardier CRJ-, Boeing 737- tai Airbus A320 -koneisiin. Kyseisen kelpuutuksen omaavia lentokapteeneita on Finnairin, Norran, Norwegianin ja SAS/Cityjetin palveluksessa.

Mahdollisia työnantajia olisivat Qingdao Airlines, Chengdu Airlines, SF Airlines, Fuzhou Airlines, GX Airlines ja China Express Airlines. Kaikki yhtiöt tarjoavat tulijoille erilaisia kilpailukykyisiä työaikamalleja ja palkkavaihtoehtoja.

GPR keskittyy rekrytoinneissaan toistaiseksi Pohjoismaihin. Helsinki-Vantaan tilaisuuden menestyksestä riippuen seuraavat tilaisuudet järjestetään Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa pitkin kuluvaa vuotta.

"Tarve kapteeneille on rajaton. Sadalle kapteenille olisi heti työpaikka ja koti Kiinassa", päättää Wu.

Lentäjät palkataan suoraan lentoyhtiöihin GPR:n huolehtien prosessista. Lisäksi se auttaa muuttoasioissa ja mm. perheen lasten koulujen järjestelyissä sekä pankkitilien avaamisessa.

GPR:n rekrytilaisuus pidetään Helsinki-Vantaan terminaalissa T2 perjantaina 27. tammikuuta 2017. Kiinnostuneita yhtiö pyytää jättämään yhteystietonsa etukäteen sivustonsa kautta.

Global Pilot Recruiting Job Fair Helsinki-Vantaa 27.1.2017