Hei me lennetään: suomalaisten suosikkikohteet Norwegianilla

Norwegian_cabinNorwegianin suosituimmat matkakohteet Helsingistä ovat Lontoo, Barcelona ja Nizza sekä rantalomakohteet Mallorca ja Malaga. Näihin viiteen kohteeseen lennetään useita kertoja viikossa.
Kaupunki- ja viikonloppumatkojen kysyntä on suurta ja Norwegian lentääkin Lontooseen seitsemänä päivä viikossa ja Barcelonaan kuutena päivänä. Nizzaan pääsee suorilla lennoilla viisi kertaa viikossa. Lontooseen on mahdollista päästä kaksi kertaa päivässä.

Välimeren alue on yhtiön mukaan yksi suomalaisten suosituimmista matkakohteista ja Norwegian lentää kuudesti viikossa Malagaan ja neljä kertaa viikossa Mallorcalle.

Norwegian_surfing_1"Meidän viisi suosituinta kohdettamme Helsingistä osoittavat sen, että suomalaiset haluavat matkustaa tänä kesänä ostoksille ja aurinkoon", sanoo Norwegianin viestintäpäällikkö Åsa Larsson.

Norwegianin koneet on pääsääntöisesti varustettu ilmaisella WiFi-yhteydellä. Yhtiön Mallorcan, Barcelonan ja Lontoon reiteillä palvelua käyttää 60–65 prosenttia matkustajista.

Norwegianin Facebook-sivustolla keskustelu käy kuumana: mikä on kesän lomaparatiiseista yksi ylitse muiden?

”Alicante. Miksi ei olisi! Sopiva lentomatka mukavasti Norwegianilla. Lämpö ja ystävällisyys! Romantiikkaa unohtamatta.”

”Barcelona! Siellä on kaikki ja kaikkea!”

”Lontoo. Kesällä sadekaan ei tunnu yhtään niin pahalta.”

”Nizza!! Rakkaan kanssa Ranskaan. Rannoille rentoutumaan ja ravintoloihin rallattelemaan. Norskin uusilla koneilla ja mukavalla henkilöstöllä varustetuilla koneilla sitä mielellään lähtisi…”