Helsinki-Vantaalla avautui uusi muotoiluteltta

DesingCamp_HaapasaariHelsinki-Vantaan Art Port -galleriakonsepti saa jälleen jatkoa, kun lentoasemalla avataan uusi Helsinki Airport Design Camp -muotoilunäyttely. Matkustajat voivat leiriytyä viihtymään ja viettämään aikaansa näyttelyyn, jossa esitellään suomalaista muotoilua ja suunnittelua.

Helsinki-Vantaan Art Port -konseptin näyttelyt ovat interaktiivisia ja tarjoavat mahdollisuuden irtautua lentomatkustuksen kiireestä. Matkustajille esitellään lentoasemalla suomalaista taidetta, muotoilua, osaamista ja luovaa ajattelua.

Lentoasemajohtaja Ville Haapasaaren mukaan näyttelyistä on saatu positiivista palautetta eli suunta on ollut oikea. Näyttelyiden suunnittelusta vastaa Anna Forsman Huippu Conceptista.

DesignCamp_1Uuden näyttelyn myötä matkustaja pääsee astumaan valkoiseen telttaan, jonka sisältä paljastuu design-metsä. Design tuotteiden kuvat on upotettu kankaaseen. Teltassa voi aistia suomalaisia luontoääniä lumen narskunnasta laineiden liplatukseen ja lintujen lauluun. Teltan ulkopuolella voi istuskella vaikka puiston penkillä tai hirsisten pöytäryhmien ääressä.

"Tässäkin näyttelyssä annamme matkustajille mahdollisuuden osallistua. He kuulevat, näkevät ja kirjoittavat," toteaa Haapasaari.

Design-galleria sijaitsee Terminaali 1:n portilla 11 ja se on avoin kaikille matkustajille. Tilaan voi mennä mihin vuorokauden aikaan tahansa ja näyttely on maksuton.