Iberia suuntaa kohti tulevaa - uusi logo ja väritys laivastoon

Iberia_A330_newlivery_1Vaikeuksissa kamppaillut Iberia aloittaa uuden luvun kohti tulevaisuutta. Uuden logon ja koneiden värityksen myötä yhtiö aikoo nousta voimakkaammaksi, modernimmaksi ja entistä kilpailukykyisemmäksi. Uusi logo tulee käyttöön marraskuun lopussa.

Espanjan lipun punainen ja keltainen väri säilyvät edelleen hallitsevassa roolissa kuvastaen Espanjan elinvoimaa, ilmeikkyyttä ja taiteellisuutta. Iberian IB-kirjainten tyylittely kuvastaa yhtiön mukaan ketteryyttä, pirteyttä sekä mukavuutta. Uusi ilme siirtyy kaikkeen Iberian kalustoon, henkilökuntaan ja materiaaleihin seuraavien muutaman kuukauden aikana.

Marraskuun puolivälissä Iberia vastaanottaa viidennen uuden Airbus A330 -koneen, joka samalla on ensimmäinen uusia värejä kantava kone. Se varustetaan myös uusilla business- ja turistiluokan istuimilla sekä sisustuksella, jotka oavt myös iso osa yhtön uudistumisprosessia. Sisustus uusitaan myös Iberian A340-600 -koneisiin ja uusi logo näkyy mm. istuimissa, sisustuselementeissä, valaistuksessa sekä menuissa.

Iberia_newlogo_1Koko laivasto saa vähitellen uuden logob sekä värityksen. Muutoksen kokevat myös työntekijäiden virkapuvut ja kaikki yhtiön rakennukset. Yhtiön uudistunut linja on jo nyt esillä Iberia.com-sivustolla.