Icelandair jatkaa vahvaa kasvua vuoden 2012 kolmannella neljänneksellä

Icelandair_B757Icelandair Group julkisti viimeisen tuloskatsauksen, joka vahvistaa kuluvan vuoden tulosodotuksia. Yhtiön matkustajamäärä kasvoi + 11% verrattuna vastaavaan ajanjaksoon vuonna 2011.

Matkustajamäärä Pohjois-Amerikan
ja Euroopan välillä kasvoi 22% ja nousi tasaisesti viime kuukausina. Matkustajamäärät Islantiin ovat kasvaneet huomattavasti, ja sillä on myönteinen vaikutus Islannin matkailulle.

 Icelandairin käyttökate oli 77,9 miljoona USD, kasvua 7,4 miljoona dollaria ( + 8 % )  verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon. Yhtiön tulos oli 51,4 miljoona dollaria, kasvua 7,6 miljoona dollaria verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

  "Samalla kun ilmailualalla  yleisesti on monia vaikeita haasteita johtuen epävakaasta taloudellisesta tilannsta ja korkeasta polttoainehinnasta, on hyvin palkitsevaa huomata että Icelandair Group tekee hyvä tulosta joustavalla ja tehokkaalla liiketoimintamallilla, vahvalla tavaramerkillä  ja ammattinsa osaavalla  henkilökunnalla", sanoo Björgólfur Jóhannsson, Icelandair Groupin toimitusjohtaja.

Kolmannen neljänneksen tulos oli odotettu ja näyttää että Icelandair Groupin 2012 kokonaistulos 2012 tulee olemaan erinomainen.