Icelandair raikasti lentokoneidensa värityksen - sivuvakaajiin luvassa viisi erilaista värivaihtoehtoa

Icelandair_NEW_kolmikkoIcelandair uudistaa lentokoneidensa värityskaavion ja esitteli 28. tammikuuta 2022 ensimmäisen uudistetut värit saaneen Boeing 737 MAX -koneensa. Jatkossa Icelandairin nimi näkyy lentokoneiden eturungoissa entistä suurempana ja sivuvakaajaan on luvassa viittä eri värivaihtoehtoa.

Icelandairin vuoden 2022 toteuttamaan laivaston maalauskaavion uudistukseen on löydetty värit Islannin luonnosta rakastetut revontulet mukaanlukien. Luvassa on viittä erilaista väriä lentokoneiden sivuvakaajiin. Värit ovat boreaalisininen, violetti, taivaansininen, keltainen ja vihreä.

Icelandair_NEW_Blue_1Ensimmäisenä Icelandair esitteli siniset värit saaneen Boeing 737 MAX 8 (TF-ICE) -koneensa 28. tammikuuta 2022. Koneyksilö on saanut myös nimen Jökulsárlón, joka on kuuluisa jäätiköllä sijaitseva laguuni. Ison-Britannian Norwichissa toteutetun uudistuneen maalauksen saanut koneyksilö saapui Keflavikiin perjantai-iltana noin kello 18.00. Se lentää lauantaina 29. tammikuuta uusissa väreissä Teneriffalle.

Helmikuun loppuun mennessä kaikkiaan viisi Boeing 737 MAX -konetta pitäisi olla jo uudistuneissa väreissä. Loppulaivasto maalataan suunnitellun huoltoaikataulun mukaisesti.

TF-ICE_060618Edellisen kerran Icelandair toteutti lentokoneidensa maalauskaavion uudistuksen vuonna 2006. Perusväriensä lisäksi Icelandairin laivastossa on nähty myös useita erikoismaalattuja koneyksilöitä.

Nyt toteutettu muutos virkistää koko Icelandairin brändiä. Lentoyhtiö kertoo viimeisen vuoden aikana tarkastelleensa brändiään kokonaisuutena ja löytäneensä uusia tapoja esitellä Islannin henkeä koko maailmalle. MH