Janne Tarvainen Finnairin osin omistaman lentoyhtiö Norran toimitusjohtajaksi

Janne_TarvainenJanne Tarvainen (DI) on nimitetty Nordic Regional Airlines Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi  1.8.2019 alkaen . Hän siirtyy Norralle Finnair Cargon toimitusjohtajan tehtävästä. Norran nykyinen toimitusjohtaja Maunu Visuri on irtisanoutunut siirtyessään Arctia Oy:n toimitusjohtajaksi.

Janne Tarvaisella on yli kahdenkymmenen vuoden työhistoria lentoliikenteen parissa. Ennen Finnair Cargon toimitusjohtajan tehtävää hän on toiminut eri johtotehtävissä Finnairin tekniikassa ja operatiivisessa johtokeskuksessa.

Tarvainen tulee työskentelemään läheisessä yhteistyössä Norran hallituksen kanssa ja raportoi yhtiön hallituksen puheenjohtajalle Jaakko Schildtille.

NRR_livery_3Norra operoi merkittävää osaa Finnairin kotimaan ja Euroopan liikenteestä ATR 72-500 - ja Embraer 190 -koneilla. Yhtiön laivastossa on 12 ATR- ja 12 E190 -konetta. Norra operoi vuosittain yli 50 000 lentoa Finnairille.

 

Norra työllistää noin 650 henkilöä Suomessa. Yhtiön omistavat Danish Air Transport (60%) ja Finnair Oyj (40%)

Norran laivasto on siirtymässä kokonaan Finnair-väritykseen, kun yhtiön 12 ATR-konetta saavat matkustamouudistuksen yhteydessä kylkiinsä ison Finnair-tekstin.

Lue myös: