Jet Time paikkaa Finnairin konepulaa joulukuun alussa kotimaan ja Euroopan-reiteillä

Jet Time nokkaFinnair vuokraa Jet Timen Boeing 737 -koneen miehistöineen. Syynä Finnairin mukaan tilapäinen letokonevajaus. Vuokrakoneella lennetään joitakin Finnairin kotimaan ja Euroopan lentoja joulukuun 3. lähtien. Jet Timen ohella Finnairin lentoja lentävät joulukuussa myös ainakin GetJet ja Widerøe.

Finnair vuokraa tilapäisen lentokonepulan vuoksi  Boeing 737-koneen ja miehistön tanskalaiselta Jet Timelta. Operaattori on lentänyt Finnairin reittejä useaan kertaan aiemminkin.

Tällä kertaa Jet Time lentää joitain Finnairin lentoja Helsinki-Vantaan ja Oulun, Göteborgin, Varsovan, Prahan, Düsseldorfin sekö Hampurin välillä 3.-10. joulukuuta.

 Lennoilla, jotka operoidaan vuokrakoneella, on Jet Timen ohjaamo- ja matkustamomiehistö. He palvelevat asiakkaita englanniksi. Mukana on myös suomenkielinen Finnairin matkustamomiehistön jäsen, ja lennoilla noudatetaan Finnairin palvelukonseptia.

Finnair tiedottaa asiakkaitaan vaihtuneesta operaattorista tekstiviestillä tai sähköpostilla. Finnairin mukaan käytettävä lentokone voi vaihtua myös nopealla varoitusajalla. Mikäli asiakas haluaa muuttaa varaustaan tai perua sen lentokoneen vaihdoksen seurauksena tulee ottaa yhteyttä Finnairin asiakaspalveluun.

Finnair kertoi 29. marraskuuta jatkavansa laajasti liettualaisen GetJetin vuokrakoneen käyttöä. Uusi sopimus on voimassa lokakuun 2019 lopulle. Joulukuun puolivälistä maaliskuuhun 2019 Finnairin lentoja lentää myös Widerøe Embraer 190-E2 -koneella.

Lue myös: