JetBlue Mint tarjoaa mukavuutta Yhdysvaltain halki lentäville

JetBlue_Mint_2JetBlue julkisti uuden Mint-palvelukonseptin, jonka myötä yhtiö tuo markkinoille premium-palvelun mantereen halki lentäville. Uudenlaista matkustusmukavuutta tarjotaan kesäkuusta 2014 lähtien reitillä New Yorkista Los Angelesiin ja vuoden 2014 loppuun mennessä myös reitillä New Yorkista San Franciscoon.

JetBluen itä- ja länsirannikon välisiä reittejä operoidaan 11 uudella Airbus A321-koneella. Matkustamoiden etuosan 16 lieflat-istuinta tarjoavat erinomaisen matkustusmukavuuden 203 cm makuupituudellaan, joka on suurin Yhdysvaltain sisäisillä lennoilla tarjottava pituus. Lisäksi neljä 22,3 tuuman levyistä istuinta koneen etuosassa tarjoavat sviittimäistä mukavuutta suljettavilla ovillaan, ensimmäisenä maan sisäisillä lennoilla.

JetBlue_Mint_1Viihdetarjontaa voi seurata 15 tuuman näytöltä ja valittavana on 100 TV- ja radiokanavaa sekä nopea  wifi-yhteys internetiin.

Turistiluokan puolella 143 uutta matkustajaistuinta tarjoavat käyttöön 10,1 tuuman näyttöruudut sekä virtapistokkeet

Palveluun kuuluu tietenkin myös sujuva siirtyminen koneeseen nopean turvatarkastuksen kautta. Lennoilla tarjotaan newyorkilaisravintola Saxon + Parolen annoksia, joiden myötä unohtaa olevansa kymmenen kilometrin korkeudessa. Mint-palvelukonseptiin kuuluu myös viinipullotarjoilu, tervetuliaisjuoma sekä ilmainen alkoholitarjoilu lennon aikana.

JetBlue_Mint_3Matkustamossa on tarjolla myös tarjoilupiste josta voi noutaa juomia ja pientä purtavaa. Matkustajat saavat lennoilla myös Birchboxin mukavuuspaketin, joka sisältää tuotteita miehille ja naisille.

Jet Blue hinnoittelee Mint-palvelunsa yhdensuuntaisen lennon 499 dollarista 999 dollariin. Yhtiön mukaan kilpailijoiden vastaavan palvelun hinnoittelu on kahden tuhannen dollarin hintaluokassa.

Ensimmäinen Mint-palvelukonseptin mukainen lento lähtee New Yorkista Los Angelesiin 15. kesäkuuta 2014. Kaikki seitsemän päivittäistä lentoa kaupunkien välillä kuuluu uuden  konseptin piiriin vuoden 2014 loppuun mennessä. San Franciscon lennoille palvelu tuodaan vuoden 2014 viimeisellä neljänneksellä ja kaikki viisi päivittäistä lentoa tarjoavat Mint-mukavuutta alkuvuodesta 2015.

Uutta premium-palvelua ollaan valmiita lisäämään uusille reiteille matkustajilta saatavan palautteen mukaisesti.

Jetblue_tailJet Blue uudistaa myös kaikkien 130 A320-koneidensa turistiluokat eli noin 20 000 penkkiä uusilla keveillä istuimilla, jotka pudottavat koneiden painoja 500 kilolla. Istuimissa on liikkuva pääntuki, 10,1 tuuman näyttö laajalla viihdetarjonnalla sekä kaksi virtapistoketta per kolme istuinta.

JetBlue tuo kaikkiin A320-koneisiinsa nopean Ka-taajuudella toimivan Fly-Fi wifi-yhteyden internetiin ja laajan TV-tarjonnan ilman lisämaksuja. Palvelut on asennettu koko laivastoon vuoden 2014 loppuun mennessä.

JetBluen laivastossa on kaikkiaan 188 lentokonetta, joilla yhtiö kuljettaa vuosittain noin 29 miljoonaa matkustajaa 79 eri kohteen välillä Yhdysvalloissa Karibialla ja Latinalaisessa Amerikassa. Laivastossa on 129 A320-konetta ja 59 E190-konetta. Päivittäisiä lentoja on yli 700.