Johanna Karppi Finnairin henkilöstöjohtajaksi

Johanna_Karppi_TerveystaloFinnairin uudeksi henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimetty OTK, varatuomari Johanna Karppi 1.10.2019 alkaen. Tällä hetkellä Karppi toimii Terveystalon henkilöstöjohtajana. Aiemmin Johanna Karppi on toiminut henkilöstöhallinnon johtotehtävissä muun muassa Rautaruukissa ja Orionilla.

Johanna Karppi OTK, VT (s. 1968) on toiminut Terveystalon henkilöstöjohtaja vuodesta 2007 alkaen ja johtoryhmän jäsen vuodesta 2007 alkaen. Hänellä on aikaisempaa työkokemusta Rautaruukki Oyj:ssä ja useissa henkilöstötehtävissä Orion Oyj:ssä sekä Rakennusteollisuuden keskusliitto ry:ssä.

Luottamustehtävinä hän toimii Finnpilot Pilotage Oy:n hallituksen jäsenenä, Hyvinvointialan liitto ry:n työmarkkina-valiokunnan puheenjohtajaja, Elinkeinoelämän keskusliiton Osaava työvoima -valiokunnan jäsenenä.

F_TopiManner”Johanna Karppi on vahva henkilöstökokemuksen kehittäjä. Meille Finnairissa johtamisen ja henkilöstön kehittäminen ovat äärimmäisen tärkeitä. Henkilöstötyytyväisyys ja sen kanssa vahvasti korreloiva asiakastyytyväisyys ovat strategiamme ydintä. Toivotamme Johannan lämpimästi tervetulleeksi Finnairiin", sanoo Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner.

”Finnairissa on tehty hienoa työtä, ja sinivalkoiset siivet ovat tietysti jokaiselle suomalaiselle tutut. Siksi olen ylpeä ja iloinen uudesta tehtävästäni. Henkilöstö on selvästi Finnairille keskeinen voimavara, ja henkilöstön kehittämiseen sekä työhyvinvointiin on Finnairissa panostettuOlen innoissani päästessäni rakentamaan Finnairin seuraavaa vaihetta yhdessä muiden finnairilaisten kanssa", kertoo Finnairin kulttuurimuutosta jo aiemmin seurannut Johanna Karppi.

Lue myös: