Kaisa Vikkula jättää Finnairin

Finnair_Kaisa_VikkulaFinnairin Matkapalveluiden johtaja ja Finnairin johtoryhmän jäsen KTT Kaisa Vikkula jättää Finnairin 31.tammikuuta 2014. Hän on ollut Finnairin palveluksessa vuodesta 2006. Vikkula on viimeksi vastannut Matkapalveluihin kuuluvista Aurinkomatkoista, Areasta, Suomen Matkatoimistosta, Estravelista ja Amadeus Finlandista.

Area ja Suomen Matkatoimisto yhdistyivät joulukuussa SMT:n nimen alle. Lisäksi Vikkula on vastannut joistakin Finnairin rakennemuutokseen liittyvistä projekteista mukaan lukien catering-kumppanuussopimus LSG Sky Chefsin kanssa ja Finnair Flight Academyn rakentaminen sekä Finnairin Lomalennoista.

"Kaisa Vikkula on Finnair-vuosiensa aikana tehnyt hienoa työtä ja osallistunut aktiivisesti Finnairin rakennemuutoksen toteuttamiseen. Ymmärrän hyvin hänen halunsa jättää Finnair nyt, kun monet hänen vastuulleen kuuluneet projektit on saatu toteutettua. Toivotan Kaisalle menestystä myös tulevaisuuden uusissa haasteissa", toteaa Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo.

"Kuluneet kahdeksan vuotta Finnairissa ovat olleet äärimmäisen mielenkiintoisia. Olen saanut tehdä työtä maan johtavien matkailubrändien kanssa ja suuren rakennemuutoksen keskellä, kun internet ja  halpalentoyhtiöt ovat mullistaneet lentoliikenteen. Aurinkomatkat on Suomen arvostetuin matkailubrändi, ja uusi SMT ponnistaa Suomen johtavaksi liikematkatoimistoksi", kertoo Vikkula

"Kun liikematkatoimistojen Arean ja SMT:n yhdistyminen on nyt toteutusvaiheessa, koen että työni on tehty ja on aika alkaa tehdä jotakin uutta".

Jatkossa Matkapalveluihin kuuluvat yhtiöt raportoivat Finnairin Kaupallisen yksikön johtajalle Allister Patersonille 1.1.2014 alkaen. Finnairin johtoryhmä pienenee siis muutoksen yhteydessä yhdellä jäsenellä.

Lue myös: