Kolme SAS:n johtokunnan jäsentä poistui neuvotteluista

SAS_tailsKolme SAS:n johtokunnan jäsentä on poistunut neuvotteluista ja lähtenyt Kööpenhaminasta kohti Tukholmaa. Ruotsalaismedian mukaan he neuvottelevat pankkien edustajien kanssa kello yhdeksän Suomen aikaa.

SAS:n hallituksen puheenjohtaja Frizt Schur,  varapuheenjohtaja Jacob Wallenberg sekä toinen varapuheenjohtaja Dag Mejdell poistuivat neuvotteluista kello 1730 paikallista aikaa ja hyppäsivät taksiin, kertoo uutistoimisto TT.

SAS:n hallituksessa on kaikkiaan seitsemän jäsentä. Edellämainittujen lisäksi hallitukseen kuuluvat Monica Caneman, Jens Erik Christensen, Gry Mölleskog ja Timo Peltola. Suomalainen Peltola on Huhtamäen entinen toimitusjohtaja.

Ruotsalaismedian mukaan SAS ja pankit pitävät kriisikokouksen Tukholmassa kello 2000 paikallista aikaa. Kokouksessa pankit saavat viimehetken tiedot meneillään olevista neuvotteluista.

Tanskalaisen matkustamohenkilökunnan ammattiliiton edustajan mukaan SAS:n pelastava neuvottelutulos vaatii kaksi osapuolta ja liitto ei ole vielä saanut yhtään vakavasti otettavaa tarjousta yhtiöltä.