Kolme uutta palvelupistettä avautui Helsinki-Vantaalle

EFHK_JunkersHelsinki-Vantaalle on avattu kolme uutta palvelupistettä, kun ravintolaoperaattori HMSHostin uudet ravintolapisteet Urban Food Market ja Sausage Co. tarjoavat herkkuja makeaan ja suolaiseen nälkään.

Lentoasemalla voi nyt herkutella muun muassa tuoreella minttuteellä, laadukkailla makkaroilla ja premium-suklaalla.

Kaikkiaan 112 lentoasemalla toimiva HMSHost ja Finavia julkistivat aiesopimuksen aiesopimuksen ravintolatoiminnasta Helsinki-Vantaan lentoasemalla lokakuussa 2013. HMSHostin operoimat ravintolat on tarkoitus avata vuosien 2014-16 välisenä aikana.


Hot dogeja, makkaroita ja täytettyjä leipiä

Urban Food Marketin asiakkaat voivat nauttia paikan päällä täytetyistä leivistä, hot dogeista ja tuorepuristetuista mehuista sekä muista virvokkeista. Piste sijaitsee terminaali 1:ssä ennen turvatarkastusta, joten se palvelee myös saattajia ja vastaantulijoita.

 Porttien 37 ja 38 läheisyydessä non-schengen -puolella. sijaitseva Helsinki Sausage Co. puolestaan tarjoaa nimensä mukaisesti laadukkaan valikoiman makkaroita, hampurilaisia ja hot dogeja sekä kahvia ja muita virvokkeita.

 
Suussa sulavaa suklaata

Viehättävän Chocolatiquen valikoimasta löytyy suussa sulavaa premium-suklaata, kuten Karl Fazerin käsintehtyä suklaata, Godivan yksinoikeudella Helsinki-Vantaalle tuottamaa Helsinki-suklaata sekä makuelämyksiä muun muassa Butlersin, Lindtin, Amatllerin ja Duc d’On valikoimista. Tuotteita on saatavilla myös tyylikkäissä lahjapakkauksissa. Suklaapuoti sijaitsee porttialueella 33-34 eli non-schengen -puolella.

Lue myös: