Kuusi ehdolla Suomen Ilmailuliiton hallitukseen - ehdokkaana myös Jarmo "Charles" Lindberg

sillogoSuomen Ilmailuliitto (SIL) kokoontuu syyskokoukseen 7. marraskuuta 2020. Tuolloin liitolle valitaan uusia hallituksen jäseniä. Kuuden ehdokkaan joukossa on myös puolustusvoimien ja ilmavoimien entinen komentaja Jarmo "Charles" Lindberg.

Ilmailuliitto valitsee hallitukseensa  uusia jäseniä liiton syyskokouksessa 7. marraskuuta 2020. Ehdokasasettelu on päättynyt ja syyskokouksella on kuusi ehdokasta. Suomen Ilmailuliitto on urheilu- ja harrasteilmailun valtakunnallinen keskusjärjestö, jonka päätehtävä on edunvalvonta.

Ilmailuliiton hallituksen jäseniksi kaudelle 2021–2022 ovat ehdolla puolustusvoimien entinen komentaja ja Ilmailuliiton kunniajäsen Jarmo Lindberg,  Ilmailuliiton varapuheenjohtaja ja turvallisuustoimikunnan jäsen, tekniikan lisensiaatti Timo Kokkonen, liiton hallituksen jäsen ja lennonopettaja Mikko Tervonen, Suomen Urheiluilmailuopiston hallituksen puheenjohtaja ja koulutusorganisaation vastuullinen johtaja, lennonopettaja ja IT-alan yrittäjä Peter Tähtinen, Suomen edustaja FAI:n taitolentokomissiossa CIVA:ssa, CIVA:n tietotekniikkakomitean jäsen, IT-alan johtotehtävissä toimiva Kari Kemppi sekä kauppatieteiden kandidaatti Aapo Korjula.

Vaikka Lindberg on entisenä puolustusvoimain ja entisenä ilmavoimien komentajana sekä nykyisenä ANS Finlandin hallituksen jäsenenä ehdokkaista kenties julkisuudessa tunnetuin on kaikilla ehdokkailla omat vahvuutensa. Hallituksen valitsevat SIL:n jäsenyhdistykset.

Ilmailuliiton nykyiseen hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja Timo Hyvönen (2020-2021) sekä hallituksen jäsenet Lehtonen, Sinervä, Vasama (2020-2021) ja nyt erovuorossa olevat Hulkkonen, Kokkonen, Tervonen (2019-2020). MH